x

Kija o Luni: Peri se pred narodom, nećeš se oprati pred Bogom!

Kristina Kija Kockar preksinoć je bila specijalna gošća na izboru za najljepšu Srpkinju, koji je održan u Kombank dvorani. Publika je aplauzom pozdravila atraktivnu pobjednicu "Zadruge", koja je iznenadila misice i uručila lentu za mis šarma djevojci Emi Lebanov. Za Srpski telegraf Kockareva je prokomentarisala aktuelne teme, kao i bivšu suparnicu Lunu Đogani.

Kockareva je na samom početku rekla da joj narod prenosi šta Đoganijeva priča o njoj u rijalitiju.

- Prenesu mi, a vidim isječke na Instagramu. Smiješno mi je sve to. U svakom slučaju, trebalo bi da mi daju neki honorar ili da naprave da ljudi glasaju za mene jer ja kao da sam tamo - našalila se Kija, a na pitanje da li Luna može da se opere od onoga što je radila u prvoj sezoni, rekla je:


- Može ona da proba da se opere pred nacijom, pred ljudima, kako god. Na njoj je da pokuša. Svaki normalan čovjek ima već izgrađeno mišljenje o njoj. Njoj treba da bude najvažnije da se opere pred bogom, a to će biti najteže. I njemu i njoj.


Kockareva je prokomentarisala i to što Luna često priča kako je Kija avanzovala od rijalitija.


- Ako ona misli da su profitiranje i novac vrijednost kojom treba da se vodi i da je to neko mjerilo toga da li si uspio u životu, onda ona ima neki problem jer sam ja propatila dosta. Izgubila sam brak, izgubila sam ljubav, a mislim da je to ipak vrednije od bilo kakvog profitiranja. Ja sam i prije ovoga zarađivala dovoljno novca. Putovala sam i uživala. Imala sam sve što poželim, meni ovo ništa ne znači - objasnila je Kristina i dodala da ne krivi svoje fanove što vrijeđaju Anabelu i Gagija otkako su snimili novu pjesmu kao grupa Fanki Dži.


- Ja zaista ne ulazim u te ratove između fanova, ja njih ne kontrolišem ili, ne daj bože, plaćam, kao što neki pričaju. Svako dobija po svojoj zasluzi, ja od njihovih fanova, oni od mojih - izričita je novopečena pjevačica, koja je za kraj na pitanje da li bi ušla u "Zadrugu 2" kratko odgovorila:

- Nikada!


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.