x

Kija odlijepila za 4 godine mlađim odbojkašem: Sa pjevača prešla na sportiste! (FOTO)

Pobjednica prve "Zadruge" i novopečena pjevačica konačno je stavila tačku na ljubav sa bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem i spremna je da uplovi u novu vezu.  Kristina Kockar do ušiju je zaljubljena u poznatog odbojkaša Aleksandra Okolića, s kojim se već neko vrijeme čuje telefonom i dopisuje, ekskluzivno saznaje Kurir.  

Prema informacijama koje smo dobili iz okruženja Kockareve, susret sa momkom koji ju je oborio s nogu na prvi pogled desio se sasvim slučajno prije nešto više od mjesec dana, i od tad su non-stop u kontaktu.


- Samo nekoliko ljudi u koje Kristina ima bezgranično povjerenje zna da je ona zaljubljena u Aleksandra. Ne želi da se to pročuje u javnosti, a pogotovo da o tome pišu novine. Ona je prošla kroz težak period, tokom kojeg je njen ljubavni život bio neprestano u žiži javnosti, i nema namjeru da ponovo doživljava to. Meni je rekla da joj se Aleksandar dopao već na prvi pogled, kada su se upoznali u jednom klubu u Beogradu, da je na nju ostavio veoma jak utisak i da joj se već sutradan javio preko Instagrama. On je malo fizički podsjeća na Slobu, ali nije to presudilo da joj se toliko svidi - kaže dobro obaviješteni izvor.


Da su naše informacije tačne, govori i činjenica da je Okolić nedavno raskinuo vezu sa djevojkom Jelenom, s kojom se dugo zabavljao, a sve njihove zajedničke fotografije izbrisao je sa društvenih mreža. 

- Koliko mi je poznato, Aleksandar je raskinuo sa Jelenom u novembru, baš kada je počeo da se dopisuje sa Kijom. Definitivno, Kristinu više na zanima Sloba, ne želi ništa s njim osim drugarskog odnosa, što je i sama javno rekla - kaže naš sagovornik.



Sa Aleksandrom Okolićem nismo uspjeli da stupimo u kontakt, dok nam je Krisitna rekla da ne poznaje spomenutog odbojkaša, piše Kurir

- Ja ne poznajem tog momka - rekla je ona.

Biografija Aleksandra Okolića

Titule, pa reprezentacija

Aleksandar je rođen u Modriči 26. juna 1993. Igra na poziciji srednjeg blokera u grčkom klubu PAOK i u reprezentaciji Srbije. Okolić je odbojkom počeo da se bavi u rodnom gradu, a kao petnaestogodišnjak se preselio u Beograd, odnosno došao je da igra za Crvenu zvezdu, sa kojom je osvojio četiri titule prvaka države i tri titule pobjednika Kupa Srbije. Osim za Zvezdu i PAO, Aleksandar je branio boje i berlinskog kluba Asprija.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.