x

Kija otkrila porodičnu tajnu: Gledala sam kako mi otac tuče majku!

Kristina Kija Kockar je kao djevojčica gledala kako joj otac Miloš bije majku Nadicu! Pobjednica prve "Zadruge" otvorila je dušu za emisiju "Tačka na i" Informerove televizije i otkrila nepoznate detalje iz svog djetinjstva.

Kija je osudila svaku agresiju nad ženama i istakla da to sve nju lično pogađa jer je i sama bila svjedok nemilih scena u svojoj porodici.

- Imala sam pet ili šest godina kada je tata prebio mamu. Sjećam se da sam mu ja po visini bila do zadnjice i da sam ga udarala kako bi prekinuo... Mama je nosila naočare, pa joj se od udarca zabilo parče stakla ispod oka. Kažu da je imala sreće, jer je mogla još gore da prođe - priča rijaliti zvijezda, čiji je otac Miloš preminuo prošle godine.


Ona ističe da sukob roditelja najviše pamti po snazi koju je njena majka Nadica pokazala.

- Sve se to dešavalo na javnom mjestu, pa su mamu i tatu ubrzo razdvojili. Sjećam se da je bilo ljeto i da smo nas dvije otišle do Urgentnog centra. Mama je preda mnom bila staložena i svojim primjerom mi je pokazala kako treba postupiti u takvoj situaciji. Naravno da se nakon toga nije vratila tati, jer se takve stvari ne praštaju. Ja taj incident ne pamtim po udarcu koji je ona dobila, već po njenoj snazi u cijeloj toj situaciji.


Kockareva vjeruje da se svi problemi u vezi ili braku mogu riješiti na miran način.

- Šta god da ti neka žena uradila, okreni se i idi. Ne možeš da je udaraš, nemaš prava! Nadam se da će reagovati institucije i kazniti svako ovakvo ponašanje. Zato mi je žao svih žena koje trpe nasilje ili kada pronalaze izgovor da ostanu sa nasilnikom. Nasilje ne smije da se trpi i žene nisu rođene da bi ih neko tukao - poručuje novopečena pjevačica.

.

.

.

.

.


.

.

.

.

.

(informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.