x

Kija se javila uživo u program: Imala žestoku poruku za bivšu drugaricu, Ana Korać totalno poblijedila i progovorila o aferi sa Slobom! (VIDEO)

Ana Korać i Kristina Kija Kockar bile su najbolje prijateljice u Zadruzi 1, ali je prijateljstvo puklo nakon rijalitija navodno zbog njene veze sa Slobom Radanovićem, bivšim Kockarevim mužem. Koraćeva je saznala da ju je Kija otpratila sa Instagrama, ali je odbila da prokomentariše celu situaciju, a onda je Kija poslala novinaru poruku.


"Kaži Ani da ju je pozdravio Sloba - poručio joj je Darko. Koraćeva je zanijemila i rekla da želi da priča sa Kijom o tome kada bude izašla iz rijaltiija.

"I ja pozdravljam Slobu ovim putem. Ja sam rekla da se oko toga vrti priča mjesecima. Ovim putem opet pozdravljam Slobu. Jedva čekam da izađem i to je sve što imam da kažem" - rekla je Ana.

Ona je sa Rajskog ostrva zajedno sa Lunom Đogani imala komunikaciju sa Davidom Dragojević, gdje je pokušala da se opravda i otkrije kada će progovoriti o vezi sa Slobodanom Radanovićem, sa kojim je imala aferu.



"Kad budu došli i Kija i Sloba ovde, neka mi kažu zajedno, e onda ćemo da razgovaramo. Do tad mi puca ku*ac!", rekla je Ana.


Međutim, dok je Ana komentarisala Kijinu izjavu, Kockareva je na svom Instagram profilu objavila stori kojim je pokazala kako ju je ,,počistila metlom".

Đoganijeva ju je u svemu podržala, pa je ponovo vrijeđala Slobu i okarakterisala ga kao nekog ko namjerno plasira ovu priču ne bi li dospio u žižu javnosti.


"Koliko sam srećna što više nemam veze sa ovom boleštinom! On je bolestan, on nije normalan! On je to pričao svima, ja sam čula", rekla je Luna.

Luna je u prethodnoj sezoni "Zadruge 1" bila u ljubavnoj vezi sa Radanovićem, iako je on tada bio u zakonitom braku sa Kijom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.