x

Kija se miri sa Slobom? Nakon što su navodno proveli Božić zajedno, Kockareva otkrila pod kojim uslovima bi se pomirila sa bivšim!

Posljednjih nekoliko dana domaća javnost bruji o tome kako su pobjednica prve sezone "Zadruge" pjevačica Kristina Kockar i njen bivši suprug pjevač Slobodan Radanović zajedno proveli božićne praznike.  

Prema glasinama oni su zajedno bili u njenom stanu, a navodno je Slobu odala patika sa fotografije na kojoj je Kija u prvom planu. U intervjuu za portal Pink.rs Kristina Kockar je te informacije demantovala uz riječi kako mnogi žele da ih ponovo vide zajedno i da je zapravo to povod svih glasina.


- Jako lijepo mi je počela Nova godina. Imala sam predivan doček sa bliskim ljudima, poslije smo imali i večeru, pa sam provela Božić sa prijateljima, prije toga sam bila na ručku sa porodicom, sve u svemu predivno - kaže Kija.


Kockareva nam je rekla da je vidjela kako se u medijima piše da je sa bivšim suprugom provela Božić, a nama je otkrila i da li postoji mogućnost da nju i Slobu ponovo vidimo zajedno.


- Sa prijateljima sam bila. Znam, vidjela sam. To uopšte nije tačno. Non-stop žele da nas spoje, ali to je nemoguće. Jedino ako nas zaključaju na nekih godinu dana, negdje, pa onda možda bude čak i neizbježno - rekla je Kristina.


Kija nam je otkrila i da će nakon uspješnih pjesama koje je objavila u proteklom periodu, uskoro objaviti i još jednu numeru, a prema njenim riječima to će najvjerovatnije biti pjesma koja nosi naziv "Amorova strijela".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.