x

Kija skinula dečka Dušici, a sada se udaje za njega: Njen prijatelj potvrdio vijesti, a Slobin komentar boli!

Kristina Kija Kockar udaje se za bivšeg fudbalera Crvene zvezde, Miloša Dimitrijevića, koji je bio u vezi sa voditeljkom Dušicom Jakoviljević. Kako prenose mediji, pobjednica prve sezone “Zadruge” nakon samo dva mjeseca zabavljanja poželjela je brak i porodicu sa sportistom. 

– Miloš je ubrzo poslije raskida sa Dušicom uplovio u vezu sa Kijom. Upoznali su se u Istanbulu preko prijatelja. Odlično funkcionušu, imaju povjerenja jedno u drugo i žive za trenutke koje provode zajedno – otkriva dobro obaviješteni izvor za “Kurir” i dodaje:

– Pošto se zaljubljeni par skoro ne razdvaja, njihovi prijatelji prozvali su ih da žive kao muž i žena. Malo, pomalo i došli su na ideju da bi to zaista moglo da se dogodi. Miloš je rekao Kiji da bi volio da mu bude supruga, što je nju usrećilo. U njihovom društvu uveliko se priča o svadbi – kaže izvor.


Lepi Mića, koji je nakon “Zadruge 1” ostao u korektnim odnosima sa Kijom, potvrdio je ova saznanja.


– Vidio sam se sa Kijom. Pohvalila mi se da je sa onim malim fudbalerom u vezi i da joj jako prija. Rekla mi je da se udaje, da je pronašla ljubav svog života, da se osjeća fenomenalno i da nikad nije bila sretnija i voljenija. Dečko vodi računa o njoj i zbog te pažnje koju joj pruža, ali i velike ljubavi, ona hoće da se uda. E sad, ne znam da li se šalila ili je bila ozbiljna, ali poznajući je, rekao bih da je to istina. Ja im od srca želim sve najljepše, a što se mene tiče, mogu i da im kumujem – rekao je Lepi Mića.


Kija i Dušica nisu bile dostupne za komentar, a ni Kijin bivši muž, Sloba Radanović nije bio rad da priča na ovu temu:

– Ne zanima me – bilo je sve što je rekao na vijest da se njegova bivša žena udaje.

Kad se saznalo da je Kija sa Milošem, ona se oglasila na Instagramu:

– Nikome nisam skinula dečka ili otišla na ljetovanje sa zauzetim dečkom. Takvi epiteti ne stoje pored mog imena.

Dušica nije komentarisala vezu Kije i bivšeg, ali je tada poručila da je uvijek zaljubljena.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.