x

TRKA ZA RIJALITI

Kija, Sloba i Luna ponovo pod istim krovom? Trojka koja je drmala Srbijom glavne zvijezde Zadruge 5?

Četvrta sezona rijaliti programa "Zadruga" bila je veoma uspješna, a uskoro sa emitovanjem počinje i peta, koja će, po svemu sudeći, biti i posljednja.

Upravo iz tog razloga, vlasnik televizije Pink Željko Mitrović odlučio je da ova sezona bude najspektakularnija dosad i da okupi neke od starih učesnika koji su svojim učešćem privukli najviše pažnje, a čija imena zasad drži u strogoj tajnosti, kako bi čelnici Pinka publici priredili iznenađenje.


Kako Kurir saznaje iz izvora bliskog produkciji, potencijalni učesnici "Zadruge 5" koji će u nekom momentu ući u rijaliti su i bivši supružnici pjevač Sloba Radanović i Kija Kockar. Sa njima uveliko traju pregovori o ulasku na imanje u Šimanovcima, a iznos koji se spominje za njihov ulazak je 100.000 eura. Ipak, Sloba vjerovatno neće moći da uđe na samom početku, jer ima rasprodate nastupe sve do novembra.


Veliko iznenađenje za gledaoce bi predstavljao i ulazak bivše Radanovićeve djevojke Lune Đogani, zbog koje mu je i pukao brak sa pobjednicom rijalitija. Supruga Marka Miljkovića bi u rijaliti vjerovatno ušla sa svojom kćerkom Miom, dok je Markov ulazak i dalje pod velikim znakom pitanja, zbog tužbe koju je televizija Pink podnijela protiv njega.


Osim njih, na spisku potencijalnih učesnika su i Lunini roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani, pa će biti zanimljivo vidjeti kakav će biti odnos među članovima porodice starog ljubavnog para, koji su bili glavne zvijezde jedne od prethodnih sezona.

Da nijedna sezona ne prođe bez nje, pobrinuće se i Miljana Kulić sa nasljednikom Željkom, ali navodno i Nadežda Biljić i njen vjerenik Toma Panić sa sinom Longom, kao i Aleksandra Subotić sa svoje dvoje djece.


Kako će mnogi od učesnika biti sa djecom, prema pisanju pojedinih medija, Željko Mitrović i produkcija će do septembra napraviti u okviru imaginarijuma cijeli jedan kompleks u kome će boraviti roditelji sa djecom.

Inače, jedini sigurni stari učesnik koji je već potpisao ugovor sa produkcijom je Miki Đuričić, što je potvrdio i sam Mitrović. On je naime, podijelio na svom Instagram profilu fotografiju sa pčelarem iz Kupinova.


- Evo ga Miki ponovo na mom kanabetu, potpisuje ugovor za "Zadrugu 5". Vjerovatno će "Zadruga 5" biti posljednja "Zadruga", a možda i posljednji rijaliti na televiziji Pink. To je razlog zašto će polovina takmičara biti najuspješniji učesnici iz prethodnih sezona - naveo je Mitrović uz fotografiju.

Novinari Kurira pozvali su sve aktere  priče, ali niko nije htio da govori na temu rijalitija i potencijalnog učešća.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.