x

Kija treba da klekne pred Lunom: Đole Đogani brutalno isprozivao cijelu porodicu! A tek šta je rekao o Luni i Marku...

Đole Đogani progovorio je o odnosu Lune Đogani i Marka Miljkovića. On je istakao da ju je njen rijaliti dečko u drugoj sezoni Zadruge spustio upravo tamo gdje joj je mjesto.

"Djeluje mi kao dečko koji sve zna. Ušao je u rijaliti sa jasnim ciljem i namjerom. Ne vjerujem da je ljubav u pitanju sa njegove strane. Zna on dobro ko je Luna. Bila je slobodna i sama. Pametan je, inteligentan je, ima dobar rezon, zna šta radi. U nekim trenucima koje sam vidio, spustio je Lunu tamo gdje joj je mjesto, uči je mnogim stvarima koje treba da zna. Kao partneri, drugari i prijatelji, oni su fenomenalni, jači od svih partnera koje smo vidjeli u rijalitiju. Svjesni su da su bili potrebni jedno drugom. A da li je foliranje ili nije... Nije ni bitno! Dosta njih se foliralo kako bi bili zanimljivi. Oni su pravili šou, znaju da publika to voli da gleda. Bože moj, pa ni španske i turske serije nisu istinite! Sve je to za široke narodne mase koje to vole. Samo što te široke narodne mase sve prihvataju zdravo za gotovo. Ako to publika voli i traži, izvolite", rekao je Đole, a prenose beogradski mediji pisanje Scandala.


"Rekao sam da joj do 25-26. godine ništa ne zamjeram. Za koju godinu će sama shvatiti neke stvari. Ja sam njoj na početku rekao da ima ponašanje koje nije prikladno. Ali, nju su otac i majka razmazili. Roditelji su je voljeli, obožavalli, obasipali ljubavlju i pažnjom, sve joj kupovali i to je normalno. Ovi koji je napadaju... Ma ne napadajte nikoga! Ćutite, gledajte i uživajte!", poručio je Đole.


A potom se osvrnuo na Kristinu Kockar.

"To što je Luna radila sa Slobom, radila je na svoju štetu. A Kija neka klekne i zahvali Bogu što je Luna bila takva. Zahvaljujući tome, napravila je karijeru. Uživa, lijepo živi, uzima pare...", zaključio je blogerkin stric.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.