x

KIJA TUŽI ANABELINOG MUŽA: Krivična prijava protiv Andreja Atijasa!

Rijaliti "Zadruga" za neke se završio, a za Kristinu Kiju Kockar muke se nastavljaju. Poslije video snimka koji je Andrej Atijas okačio na društvene mreže, a na kom se vidi kako udara u džak pesnicama i spominje Kiju govoreći da se vide na finalu, rijaliti zvijezda ozbiljno se zamislila.

Ona će u dogovoru sa svojim advokatom Vićentijem Darijevićem krivično tužiti očuha Lune Đogani pošto je, po tvrdnji branioca, njoj ugrožena bezbijednost.

 - Preduzeću sve mjere kako bih zaštitio moju klijntkinju Kristinu Kockar, a da li će to biti u vidu krivične prijave, zavisi od njene odluke. Otvoreno ću sa njom pričati o svemu, uključujući i taj sporni snimak. 


 - Rijaliti je otišao predaleko i ukoliko Krstina bude smatrala da joj prijeti opasnost, mi ćemo reagovati i krivično goniti Andreju.

Vjerujemo u državne organe i naše pravosuđe, koji treba da zaštite Kristinu, ali ja za sada ne ništa da uradim bez njenog ovlašćenja.

- Čim budemo sjeli i razgovarali, vidjeću da li ona želi da podnesemo krivičnu prijavu protiv Andreja Atijasa. Ako bude htjela odmah ćemo ga tužiti - poručuje Vićentije Darijević. 

Inače, advokat je već pripremio papire za razvod braka njegove klijentkinje i Slobodana Radanovića i tvrdi da će rastava biti laka budući da nemaju zajedničku imovinu, a ni djecu.


(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.