x

Kija: Volim Anu Korać iako je sa Slobom!

Pobjednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar odlučila je da stane na put pričama koje kruže gradom da je u ratu sa starletom Anom Korać, koja se viđa s njenim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem.

Iako joj nije bilo lako kada je saznala da je njena rijaliti-drugarica u šemi sa Radanovićem, Kija je nastavila druženje s njom u spoljnom svijetu. Naime, Kockareva je na Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je u jednom beogradskom restoranu sa Anom Korać i još dvije rijaliti-učesnice Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom.


U opisu fotografije napisala je: " Veče sa djevojkama. Volim vas", a reakcije fanova bile su oprečne. Dok su je pojedini hvalili zbog toga što je pokazala da je žena koja prašta, drugi su je osudili zbog toga što je sjela za isti sto sa Koraćevom, koja ju je izdala. 

Kako izvor blizak Kristini navodi, ona je željela da stavi tačku na tu priču da je ljuta na Anu zbog Slobe jer zapravo njoj ne zamjera to što se smuvala s njim, već njemu.


- Ovaj Kijin potez iznenadio je sve one koji su upoznati sa situacijom između Ane i Slobe i s*ks-kombinacijom, koju imaju već mjesec dana. Istina, odnosi između njih dvije su odavno zahladnili i nisu se viđale jedno vrijeme, a ni čule. Ana se u međuvremenu spanđala sa Kijinim sada već bivšim mužem, s kojim je otpočela kr*s-šemu. Sloba ju je pozvao da zajedno snime spot, a onda se desio s*ks. Kad se saznalo za aferu, Ana je prestala da se javlja Kiji jer ju je bilo sramota - kaže izvor blizak Kiji.

Iako je svjesna da je sve istina, Kija je stisnula zube da bi svima dokazala kako više ne pati za mužem.


- Pozvala ju je na večeru, a s njom i Jovanu Matoru i Sanju da njih dvije ne bi bile same. Kija se povjerila prijateljici o svemu što se dogodilo i rekla joj: "Volim Anu iako se spanđala sa Slobom. On je glavni krivac. Nju ne krivim, krivim njega. On je ovo radio i kada smo bili u braku. K**sao je koju je stigao." Iako je Ana nekoliko puta u toku večeri pokušala da potegne temu s*ks-afere sa Slobom i da se opravda kako je to sve samo priča u medijima, Kija ju je svaki put prekinula ne želeći da kvari veče pričama o bivšem - završava naš izvor.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.