x

KIJA ZA DOBRO VEČE UZME 5.000 €! Bogatstvo potrošila na trosoban stan u Beogradu od 100.000 €, 20.000 € za kola...

Kristina Kija Kockar izgradila je lični brend od svog imena zahvaljujući učešću u prvoj sezoni "Zadruge", koji danas debelo naplaćuje. Naime, ona je neposredno nakon rijalitija za svoje pojavljivanje na javnim mjestima uzimala 2.000 eura, a za samo dva mjeseca kasnije cijena joj je drastično porasla - na čak 5.000 eura.

Osim što redovno nastupa sa Ministarkama, Kija je našla još jedan način da lijepo zaradi i sebi priušti sve što joj je potrebno. Kada nema svirke, ona se rado odaziva na pozive da dođe u neki klub, nakratko se pojavi na bini i obrati se gostima, da bi poslije toga džepove napunila novčanicama.


- Mnogi Zadrugari koriste trenutak slave da se opare, ali Kija tu daleko prednjači. Očigledno je pametno iskoristila svojih pet minuta slave da stekne kontakte i zaradi. Postala je tražena svuda, snimila je dvije pjesme i spotove, promovisala ih po Srbiji, Crnoj Gori i drugim zemljama u okruženju... Ove ljetnje sezone prošla je sigurno deset puta bolje nego najpopularniji pjevači u regionu.


Iako je naprasno postala pjevačica, pa mnogi osporavaju njene glasovne mogućnosti i iznose negativne komentare na njen račun, ona se ne osvrće na to i gura svoju priču. Bankovna kartica joj je ipak preča od svega toga, a i na taj način je koliko-toliko preboljela bivšeg supruga Slobu Radanovića, od kog se nedavno sudski razvela - kaže naš izvor i dodaje da Kija sada sebi može da priušti luksuzan životni stil, ali je njoj na prvom mjestu pokretna i nepokretna imovina, pa se već obezbijedila.


- Kristina je u "Zadruzi" zaradila ukupno 130.000 eura, 80.000 kao honorar za šestomjesečno učešće i 50.000 za pobjedu. Ona je ovog ljeta kupila stan u Beogradu u vrijednosti od 100.000 eura, kao i novi automobil "audi A6", koji je koštao oko 20.000 eura. Novac od glavne nagrade u "Zadruzi" i honorar pametno je iskoristila, a sada troškari sve ono što naknadno zarađuje. Riječ je o prostranoj nekretnini, ima tri sobe i nije bilo potrebno renoviranje. Čim su joj pare isplaćene, ona je krenula u potragu za krovom nad glavom i uz pomoć agencije brzo je našla prostor koji joj odgovara. I kao stjuardesa je dobro zarađivala, ali od "Zadruge" i popularnosti koju je zahvaljujući njoj stekla bukvalno se obogatila - zaključuje naš sagovornik.


ODAKLE KIJI PARE

130.000 eura zaradila od "Zadruge"

36.000 eura zaradila od pjevanja

20.000 eura zaradila od raznih događaja


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.