x

Kija završila i na infuziji: Danima nije mogla da se povrati! A prvo se koleginici požalila da joj nije dobro!

Kristina Kija Kockar protekle nedjelje se razboljela, a zbog toga morala je da otkaže sve poslovne obaveze i posveti se sebi.

Ona se prvo požalila koleginici Katarini Živković, s kojom trenutno boravi u Americi, te joj rekla da se ne osjeća najbolje. Zatim, završila je čak i na infuziji, a prehladu je, kako se navodi, "vukla" danima.

"Sve je bilo u najboljem redu, a onda se požalila Katarini da se osjeća loše. Mislila je da je riječ samo o prehladi, da će mirovati dan, dva i da će to proći. Međutim, u jednom trenutku joj je toliko pozlilo da je morala da traži pomoć ljekara. Otišla je ambulantu gdje je primila infuziju, a ljekari su konstatovali da joj je organizam, pored prehlade, loše reagovao i na promjenu klime."


- "Nakon toga se Kija osjećala bolje, ali prehladu danima nije mogla da izliječi, zbog čega je morala da otkaže posljednje nastupe u okviru turneje", rekao je izvor blizak pjevačici, koja je o bolesti pisala i na svom instagramu, ali nije željela da otkriva da je situacija ozbiljnija i da je završila u bolnici.

- "Izvinjavam se svima za posljednje otkazane svirke, jer sam bolesna. Mislila sam da će mi biti bolje, ali nažalost nije, tako da neću raditi ni sljedeće dvije, već samo Kaća", poručila je tada Kockareva, koja se ovog vikenda vraća u Srbiju, gdje će nastaviti brigu o zdravlju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.