x

Kijina mama preklinjala Slobu: Smiluj se mom djetetu, nemoj da završi u zatvoru!

Nakon incidenta koji se dogodio prošle nedjelje, kada je Kristina Kija Kockar usred noći upala bivšem suprugu Slobi Radanoviću u stan, gdje je došlo do fizičkog i verbalnog kontakta, a potom i njenih prijetnji o pokušaju samoubistva, oboje su zatajili.

Naime, pjevač je Kiju najprije prijavio policiji za nasilje, a ubrzo potom u medijima sve demantovao. Pozadina njegove odluke krije se u Kijinom uslovu da to uradi, inače će ona pustiti u javnost njihove intimne slike i kompromitujuće snimke.

Kako Kurir Stars saznaje, pjevačicina prijetnja njihovom intimom nije jedini razlog zbog kojeg je Sloba promijenio iskaz. Tome je kumovala i majka pobjednice „Zadruge 1“ Nadica, koja je zvala Radanovića telefonom i preklinjala ga da zaštiti njeno dijete.

- Oboje ste prenaglili. Nije trebalo da dođe do toga, ali šta je, tu je. Ti znaš da ti Kija ne misli loše. Molim te, pomozi joj i nemoj da ideš dalje. Ostavite sve iza sebe, porekni sve za medije. Moram da je zaštitim. Znam da si ljut, ali smiluj se, nemoj da završi u zatvoru zbog gluposti i vaše burne reakcije - molila je Kijina mama Slobu telefonom.

Nadica nije mogla da dozvoli da se Kristini nešto loše desi, a uz to je zabrinuta da njeno dijete u javnosti ne bude okarakterisano kao nasilnik.


- Stvar je preuzela u svoje ruke. Preklinjala je Slobodana da zaštiti Kiju i da skroje zajedničku priču za javnost. Kristina prvo nije odobravala majci da ga zove jer je smatrala da je to suludo, ali na kraju je poslušala. Radanović poštuje bivšu taštu i pokušavao je da vodi smiren razgovor. Međutim, bilo je s obe strane malo vike i dreke. U suštini, uspjeli su da se dogovore, pa ćemo vidjeti dokle će to ići - dodaje naš izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.