x

Kijini fanovi pucaju od ljubomore: Objavili Lunin kućni snimak! (VIDEO)

Fanovi Kije Kockar objavili su kućni snimak Lune Đogani! Samo dan nakon što je blogerka snimila spot za svoju prvu pjesmu "Deveti krug pakla", obožavaoci njene ljute suparnice pokušali su da joj miniraju muzičku karijeru, s tim da samo bolestan um može da smisli ono za što su je sada optužili. 

Na fan-stranicama Kije Kockar na Instagramu postavljen je snimak na kome Luna zanosno igra. U jednom trenutku se čuje kako je jedan mladić doziva: Luna, dođi da mi pustiš (pjesmu), no fanovi Kije Kockar su plasirali vijest kako je rečeno: "Dođi da mi p*šiš."

- Imala sam 17 godina, završavali smo treću godinu srednje škole i ja sam u po bela dana u svom stanu napravila žurku za cijelo odjeljenje. Igrali smo, odlično smo se provodili, svi smo bili lijepo raspoloženi. Puštali smo muziku na TV, pa mi je drug rekao da mu pustim neku pjesmu, a ne da mu pu*im! Nikad ne bih dozvolila da mi neko tako nešto kaže, pogotovo ne prijatelj. Tu je bio i Aleksa Savić, moj cimer iz Zadruge 2, kao i moj brat Adam Đogani - objasnila je Luna. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegradrs)

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Znaš li gdje možeš naći ženu za jednu noć? Idi u > > > www.Bredhot.Com