x

Kim Kardashian predstavila novi parfem ponavljajući imidž Cher

Kim Kardashian godinama se divi pjevačici Cher. Jednom se čak maskirala u nju za Noć vještica. Sada je ponovo izabrala legendarnu izvođačicu kao izvor inspiracije.

Supruga Kanye Westa lansirala je reklamnu kampanju za svoj novi miris, pod nazivom KKW X Kris. Lansiranje parfema vremenski se poklapa sa Danom majki u Americi, koji se ove godine obilježava 10. maja. Kim je na Instagramu objavila fotografije povodom lansiranja novog parfema.

Insta-diva je tradicionalno predstavila sam miris. Pozirala je u toplesu, dok rukama grli veliku bocu parfema. Duga kosa zvijezde prebačena je slobodno preko njenih ramena, a pogled je bio usmjeren prema gore. Slike su se pokazale vrlo atmosferskim: plemeniti crni i bijeli tonovi dodali su poseban efekat.

Prošle godine pjevačica Cher predstavila je skoro identičan kadar, u kampanji svog parfema Eau de Couture. Slika je takođe bila crno-bijela. Istina, za razliku od insta-zvijezde, pjevačica se odlučila za odijevanje i odabrala prozirni crni top. Ruke Cher ostale su iza tijela, a bočica parfema je u prvom planu.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.