x

Klasični stilovi u jesenjoj Chanel kolekciji naočale

Francuska modna kuća Chanel je predstavila novu kolekciju naočala za sunce za jesenju sezonu, koju čine suptilni stilovi sa klasičnim oblicima rama, kreiranim od novih materijala i u modernim bojama.

Jesenja kolekcija je istovremeno upadljiva i suptilna, retro i futuristička, originalna i prefinjena u ovosezonskim stilovima. Sa materijalima i motivima po kojima je modna kuća prepoznatljiva, linija je ispunjena nijansama inspirisanim jeseni, poput braon, tamno plave, bronzane, burgundi, srebrne.


Čuvena Chanel maska se za jesen 2018 vraća u dvije verzije: u četvrtastom obliku sa mekim ivicama i u obliku leptira. Oba rama imaju deblje ručke i ugraviran kiltirani motiv. Također, finiširane su tankom zlatnom, srebrnom i linijom od rutanijuma što im daje posebnu notu i razliku od drugih modela. Još jedan Chanel klasik, stakla bez rama, dobijaju svoj moderni preokret u vidu mačkastog i avijatičarskog oblika.


Nova kolekcija će u prodaji biti krajem juna 2018. godine, a do tada pogledajte kako izgleda i odaberite svoj model koji će finiširati vaš izgled i dodati mu luksuznu notu.




(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.