x

Klupko se odmotava: Tijanine prijateljice pokušavaju da “operu” biografiju, brišu fotografije sa njom!

Sud BiH juče je starleti Tijana Maskimović poznatijoj pod nadimkom Ajfon, odredio jednomjesečni pritvor u trajanju od mjesec dana, dok je Srđan Šojić (skeledžija) pušten na slobodu. Ostalim osumnjičenima izrečena je mjera zabrane, navodi ATV.

Međutim, tu noćnoj mori nije kraj. Tijanine prijateljice iz “ovog posla” zabrinule su se nakon ove presude i pokušavaju na sve načine da operu svoju biografiju druženja sa starletom, tvrdi izvor za Blic.

– To su uglavnom atraktivne djevojke koje je Tijana podvodila bogatoj klijenteli koja nije štedjela ni dinara. Došle su u Beograd bez ičega, ali sa starletom u poslu su napredovale i život im se promijenila preko noći. Za noć su zarađivela do 300 eura, međutim kada su ugradile silikone i cijena se povećala.


Tijana je uspjela da razradi taj posao, a one su bile poslušne i bile su spremne na sve gadosti zarad egzistencije. Sada mnoge zarađuju do 600 eura za noć, hvale se skupim automobila i stvarima koje teško normalna djevojka može da priušti. Zar to odmah nije sumnjivo? – rekao je dobro upućen izvor za Blic i dodao:

– Ako bi klupko krenulo da se odmotava, mnoge polupoznate djevojke koje viđamo često u javnosti, mogle bi da otkriju svoj identitet. Sada su odjednom počele da pljuju Tijani i žele da izbrišu historiju druženja su sa njom. Nazivaju je „glupačom“ i „kokoškom“, kao i to da je bila veoma lakovjerna. Sve selfije sa Ajfonkom, kojima se hvalile na Instagram profilu, pobrisale su u roku od pet minuta kako ne bi bile sumnjive policiji i slučaj ne bi dobio novi rasplet – kazao je dobro upućen izvor.


Podsjećamo, u Suhom Polju kod Bijeljine prije tri dana u akciji “Kristal” uhapšeno je 16 članova organizovane međunarodne kriminalne grupe, osumnjičene za neovlaštenu proizvodnju i promet dr.ga i oružja, te navođenje na pros..tuciju.

U toj grupi bilo je 14 državljana BiH, jedan državljanin Slovenije i jedna državljanka Srbije – starleta Tijana Ajfon koja je navodno i organizovala ovo okupljanje.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.