x

Klupko se odmotava: Znali smo za tu ženu prije rijalitija! Sestra najvećeg preljubnika progovorila o njegovoj aferi!

Edis Fetić je pred milionima prevario svoju suprugu Zilhu sa bivšom modelsicom Draganom Mitar, a sada se oglasila njegova sestra Zaida Fetić koja je priznala da joj je sreća njenog brata najbitnija, te da se u njegov izbor ne miješa.

Kako je u emisiji "Premijera" Zaida istakla, ona smatra da je njen brat sa Draganom Mitar samo zbog strasti ili krize srednjih godina.

- Postojali su komentari da mi podržavamo tu vezu, ali ne, mi ni u jednom trenutku nismo podržavali tu vezu, čak i prije rijalitija kada smo saznali za tu ženu nismo to podržavali i bili smo jasni da smo protiv toga - rekla je Edisova sestra, dok je njihova majka čuvala Fetićeve nasljednike u kući.


- Ja iskreno ne bih da se miješam u njegove odluke. Ja ću da podržim i da budem uz njega šta god on da odluči, jer ipak on je meni brat. Sa druge strane, neću ja da živim sa njom, koju god da izabere, već on. Meni nije bitno da li će to da bude Dragana, Zilha ili neka peta, neću ja da živim sa njom. Meni je samo bitno da mi on bude srećan, a što se tiče osobe sa kojom je u rijalitiju, mislim da on pored nje nije srećan, jer ono nije ljubav. Ljubav je međusobno poštovanje i povjerenje, a to što je sada sa njom je možda neka trenutna strast ili kriza srednjih godina - rekla je Edova sestra.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.