x

žestok momak

Knele je bio strah i trepet srpskog asfalta: Samo je došao i uzeo Porše Suzane Mančić, a ovo je istina o njegovoj vezi sa estradom!

Aleksandar Knežević Knele (21) privlačio je pažnju gdje god se pojavljivao. Bio je žestok momak, predvodnik dizelaške generacije, a pojedini su ga nazivali i „princem beogradskog asfalta“.

Godinama se spekulisalo da li je loto djevojci Suzani Mančić oteo automobil "porše" po kojem je bio prepoznatljiv, jer je samo taj automobil „žarko želio“.

Prema pisanju medija, prvi vlasnik automobile bio je Vlada Kovačević Tref, a sljedeći vlasnik bila je loto djevojka. Dugo su kružile priče po prijestonici da je Knele obožavao taj automobil i da je samo riješio da ga uzme od voditeljke. Međutim, njegova djevojka i najveća ljubav konačno je to demantovala, poslije više od 20 godina.


- Nije tačno da je Knele oteo Suzani automobil! Bila sam sa njim kada ga je kupio od njenog muža, na Bubanj potoku - navodi se na Fejsbuk stranici „Legende devedesetih“.

Po Beogradu se i dalje prepričava događaj kada je Knele, navodno, jedne noći u prepunoj kockarnici Hotela „Jugoslavija“ pred svim gostima prišao jednom muškarcu, skinuo mu s ruke „roleks“ i uzeo ključeve od džipa „krajsler vrangler“. Navodno, čovjek koga je ponizio pred svima bio je Miodrag Cvetinović, zet Radeta Ćaldovića Ćente, i šuškalo se da je to bio početak njegovog kraja.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir/Alo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.