x

Ko će biti nove zvijezde spektakla na TV Pink: Tajni spisak učesnika Zadruge 4!

Čelnici televizije Pink na velikim su mukama, ali je estrada na još većim jer su nezamislivo unosne novčane ponude za učešće u "Zadruzi 4 - all stars", koja će početi u septembru.

Srpski telegraf otkriva imena koja će se naći na listi 40 najvećih rijaliti-zvijezda, koje su u prethodnim sezonama rijalitija "Farma" i "Zadruga" intrigirale javnost.

Izvor blizak produkciji otkriva da je skoro izvjesno učešće ljutih protivnica starleta Stanije Dobrojević i Tamare Đurić. Pjevačica Katarina Živković, koja je pobijedila na "Farmi 3", takođe je u opticaju, kao i političar Marijan Rističević, te pjevači Miloš Bojanić, Zorica Marković, Zorica Brunclik i Bebi Dol, koje je "Farma" etablirala kao rijaliti-zvijezde.


- Kaća je poslije "Farme" skroz promijenila život i više nije ona skromna djevojka kakva je bila. Sada može u koštac da se uhvati i sa starletama jer izgleda odlično, a sigurna je u sebe jer pjeva kao zmaj, te za nju nema zime. Nju samo koči njena ljubavna veza, ali vjerujem da će uspjeti da sredi probleme i uđe u "Zadrugu 4" - otkrio je izvor.

Što se tiče pomenutih starleta, političara i pjevača, produkcija već uveliko radi na tome da ih privoli da se pojave u najgrandioznijoj sezoni rijalitija "Zadruga".


- Sa Stanijom i Tamarom produkcija već vodi razgovore, a na redu za sastanke su pjevači. Uslovi koje su pripremili za sve njih su više nego fantastični, tako da će i onima koji do sada nisu razmišljali o tome biti teško da kažu ne - tvrdi izvor blizak produkciji.

Inače, mnoga imena koja su obilježila tri sezone "Zadruge", ali i sve sezone "Farme", sada su u pregovorima sa Milicom i Željkom Mitrovićem. Već je izvjesno da će se u Bijelu kuću useliti najkontroverzniji zatvorenik u Srbiji Kristijan Golubović i rijaliti-veteran Miroslav Miki Đuričić jer su potpisali ugovore sa Pinkom na obostrano zadovoljstvo.


Među potencijalnim zvijezdama nove "Zadruge" nalazi se i sadašnji voditelj "Zadruge" Milan Milošević, koji je, kao predstavnik sedme sile, u rijalitiju uspio da se izdvoji od svih svojih kolega po spretnosti da, takoreći, neprimjetno zamuti vodu, odnosno da napravi šou kroz izazivanje različitih sukoba i zanimljivih odnosa među cimerima u prvoj "Zadruzi" i da sa svima ostane u korektnim odnosima. Na spisku potencijalnih učesnika su i bivši bračni par Marina Perazić i Ivan Fece Firči, koji su prije 10 godina učestvovali u drugoj sezoni "Farme", Dragan Marinković Maca, Goca Božinovska, Jelena Golubović i mnogi drugi.


Kako Srpski telegraf javlja radi se na tome da u novoj sezoni na istom mjestu opet vidimo Kiju, Lunu i Slobu. Vojislav Šešelj bi zajedno sa Vendi sa kojom je nekada imao ljubavnu aferu trebao biti učesnik, ali ako se za to steknu uslovi. Miljana Kulić je najavila svoje učešće, ali ovaj put ulazi bez majke i ne želeći da ima dečka. Maja Nikolić je pravi skandal majstor i ona bi kao veteran također trebala biti dio novog projekta. Kao potencijalni učesnici na dugačkim tajnim spiskovima čelnika ružičaste kompanije jesu i blogerka Zorana Jovanović Zoranah, jutjub-zvijezde Bogdan Ilić, poznat kao Baka Prase, i ljubavni par Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović, omiljeni kod mlade generacije kao Breskvica i Vojaž. 

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.