x

krije ga kao ZMIJA NOGE

Ko je dečko Ane Korać sa kojim čeka bebu: Milionera je pokazala jednom, vodio je u Dubai, kupio joj automobil!

Starleta Ana Korać otkrila je na svom Instagram profilu da je u drugom stanju, a svi se pitaju ko je otac njenog djeteta.

Naime, Ana je u svojim posljednjim intervjuima često isticala kako je srećno zaljubljeno, te da sa svojim partnerom, koji je, kako su pisali mediji, biznismen i milioner, želi da se ostvari u najvažnijoj ulozi u životu.

- Vrijeme mi je da se ostvarim u najvažnijoj životnoj ulozi. Imam mirnu luku i mom dečku želim da rodim najljepšu djevojčicu. On je dečko za primjer i neko ko je uljepšao moj život- zaključila je ona nedavno.


Ana je tada otkrila i da joj je dečko kupio automobil.

- Nikada se nisam kitila tuđim perjem, pa nemam namjeru ni sad. Moj partner sa kojim imam ozbiljne životne planove mi je poklonio auto, čini me srećnom, lijepom, zaljubljenom ženom. Svakoj bi djevojci poželjela da ima muškarca kao ja. Zašto niko komentariše koliko sam srećna ispunjena, voljena žena, nego odmah gledaju materijalne stvari? Znate zašto? Zato što ih samo zanima ko mi je to kupio. Vidjećete kada se budemo vjenčali - poručila je Koraćeva za "Kurir".


Ana svog partnera krije od očiju javnosti, a samo jednog ga je pokazala na svom Instagramu, ali je tada preko njegovog lica stavila stiker.

Naime, ovog ljeta, nju je izabranik vodio u Dubai, kada je ona na pomenutoj društvenoj mreži okačila njihovu zajedničku sliku.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.