x

ogolio dušu

Ko je kepec? Otkriveno zašto je pukao brak Lukasa i Sonje! Napala ga da je vara sa Anom Sević!

Iako se još nije pojavila u prodaji, knjiga Ace Lukasa "Ovo sam ja" izazvala je buru u javnosti.

Pevač se potpuno ogolio, a ispričao je i teške momente iz braka sa Sonjom Vuksanović, svojom trećom ženom.

On je priznao da je s njom imao žestoke sukobe, ali da ju je neizmjerno volio, zbog čega se promijenio i prihvatio da postane drugi čovjek, ali je istakao da je svemu došao kraj kada ga je optužila za nasilje.


Kako je napisao, ona ga je tada optužila da ju je prevario s jednom pjevačicom iz postavke "Zvezda Granda", a kako saznajemo od izvor bliskog pjevaču, u pitanju je Ana Sević.

- "Klošaru jedan, ti ćeš sa mnom da se igraš! Misliš da ne znam da j...š onog kepeca iz 'Zvezda Granda'!" Kad je to izgovorila, nisam mogao da se kontrolišem. "Taj kepec se bolje ka.a od tebe. I bolja je riba od tebe. A s tobom mogu da legnem samo kad sam pijan!" - prepričao je Lukas jednu od svađa.


Tragom ovih informacija iz pjevaču bliskog izvora - koji je do detalja upućen u cijeli slučaj i zna sve dobro čuvane tajne srpske estrade - Kurir otkriva da je Sonja mislila na bivšu ženu Darka Lazića, o čemu se u to vreme uveliko pričalo na estradi. Tada je ta priča došla i do novinara, ali ju je Lukas demantovao, jer su u to vrijeme i on i Ana bili u brakovima sa sada već bivšim partnerima.


- Pričalo se da su se viđali mjesecima, i to u jednom hotelu u strogom centru grada. Lukas nikada nije htio da javno prizna, a i Ana je poricala da se viđaju - kaže izvor Kurira.

Pokušali smo da dobijemo Lukasov komentar, ali je njegov broj telefona ceo dan bio nedostupan. Ana i Sonja nam se nisu javile, niti su odgovorile na naše poruke, piše Kurir.

.

.

.

.

.

.



Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.