x

ŠTO JE LIJEPO KRATKO TRAJE

Ko je kriv za prekid saradnje Sandžak Tapanija i Sadika: Pokušava nas kopirati, pa sve to izgleda forsirano!

Bend „Sandžak Tapani“ trenutno uživa status jednog od najpopularnijih estradnih bendova. Nastupaju redovno, širom regiona i dijaspore, te su zbog energije kojom dolaze pred publiku stekli status garancije za dobar provod.

U relativno kratkom vremenskom roku uspjeli su ostvariti saradnju sa mnogim značajnim estradnim imenima. Tako su scenu dijelili sa Darkom Lazićem, Miletom Kitićem, Janom Todorović, Melihom Imširović, Sadikom Hasanovićem. Sa posljednje spomenutim mladim estradnim umjetnikom imali su možda i najplodonosniju saradnju.


Sadik Hasanović i „Sandžak Tapani“ su u tolikoj mjeri nastupali zajedno da ih je publika u jednom trenutku smatrala cjelinom. Ipak, iako je ta saradnja bila kvalitetna, obostrano korisna i berićetna, nije dugo potrajala.


Došlo je do mnogobrojnih nesuglasica, pa su im se putevi razdvojili. Način na koji je došlo do razmirica između njih nije poznat, ali iz benda o pjevaču danas govore s velikom dozom gorčine i razočaranja.


- Imali smo planove za nove projekte i saradnju sa brojnim pjevačima. Dok smo s njim sarađivali to nismo mogli da ostvarimo. On kao pjevač je odličan i saradnja s njim je donijela mnogo i nama i njemu. Međutim, ne sarađujemo više. Sadik ima novu ekipu, čini se da ne može bez „Tapana.“ Pokušava nas kopirati, pa sve to izgleda forsirano – rekli su nam iz benda.


Čini se da polako počinje isplivavati prljavi veš, te da je u ovom odnosu ostalo mnogo nerazjašnjenih stvari. Interesanto će biti i čuti stranu Sadika Hasanovića, te kako će on reagirati na ove komentare.

.

.

.

.

.

Izvor: Express

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.