x

Ko je to? Iva neka komšinica... Šopićka i Karić komentarisali kako su proveli noć pa opleli po pobjednici Zadruge!

Uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal" uključili su se Ivana Šopić i Stefan Karić. Njih dvoje su otkrili kakva je situacija dan poslije velikog superfinala, kako Osman reaguje na njih, da li se Stefan čuo sa porodicom pokojne Dijane Milojković, ali i šta kažu na Ivu.

- Spavali smo zajedno, prelijepa je kuća, nisam ja luda (smijeh). Šalim se, da, spavali smo zajedno, otišli smo kod njega, on je proveo jutro sa njima, ja sam zaspala. Razumijem ja Osmana, potpuno je drugačije u uslovima tamo. Imponuje mi što su mu sve djevojke lijepe, onda se ja nalazim u istom košu. Ja mislim da njega nisam zavela na fizički izgled, da je naše prijateljstvo prešlo na nešto više - rekla je Ivana.


- Laknulo mi je, mnogo sam razmišljao šta se dešava napolju, da li su se pokoškali Osman i ona, ali sam vjerovao da će sve biti kako treba i tako je i ispalo. Uglavnom se njemu sve dopalo, jedino neke ishitrene reakcije mi je zamjerio. Iskreno, to sam što sam, takav sam i unutra i napolju, neke predrasude da srušim o meni koje su ljudi imali, uvjerili su se i promijenili mišljenje o meni i zadovoljan sam komentarima napolju - rekao je Stefan.

On se osvrnuo i na porodicu Dijane Milojković.


- Mislim da im nije zasmetalo jer znaju koliko sam je volio, bio sam sa njima u cijeloj borbi. Zvao sam Dijaninu majku, ona je u nekom poslu možda pa mi se nije javila, ali se nadam da ćemo se čuti, znam da su me podržavali.

Na kraju, evo kako su Ivana i Stefan reagovali na pomen imena pobjednice Zadruge 3, Ive Grgurić.

- Ko je to? Iva neka komšinica? Ne znam ko je to. Ne znam o čemu pričam. Ali ne znamo ko je. Možeš da dođeš sa njom na svadbu, uvijek nam treba budala - rekla je Ivana.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.