x

žena njegovog života

Ko je žena Mikija Đuričića koja će mu roditi sina: Radi u 2 škole, proputovala pola svijeta...

Supruga Mikija Đuričić Angelina trudna je drugi put sa bivšim rijaliti igračem. Angelina, inače profesorka po zanimanju, prije tri godine rodila mu je kćerkicu Dunju, a ovaj put čekaju dječaka koji će nositi ime po velikoj hrvatskoj zvijezdi Arsenu Dediću.

Kako je i sam naveo nedavno, Angelina je profesorka u dvije škole i veoma je obrazovana i sposobna žena.

- Ona je profesor u dvije škole. Proputovala je pola svijeta, jako sposobna i vrijedna žena, a što je najvažnije, jako je pametna. Naravno da jeste žena mog života, čim sam odlučio da se oženim sa njom i da ona bude majka mog djeteta. Uloga oca me je totalno promijenila i shvatio sam da više nisam ja bitan, nego si srećan kada je to dijete srećno. Ja sada moram da pazim na jedan ljudski život, da ne skrene sa puta, kao njegov tata - ispričao je Miki svojevremeno.


Iako je krije od očiju javnosti i rijetko kada govori o njoj, jednom prilikom je ispričao kako su se upoznali Angelina i on.

- Sve su to slučajnosti. Naravno da zna ko sam, njen ćale pokojni me je gotivio... Moj prvi komšija, radi sa njenom sestrom. On radi u Domu zdravlja, a njena sestra je doktor u Pećincima. Šta je slučajnost?! On se oženio sa njenom sestrom i ove godine su dobili blizance, ovom prilikom im čestitam. Kuća do kuće smo inače, odrasli smo zajedno - dodao je on.


Miki je prije ulazak u Zadrugu 5 otkrio je da se najviše plašio da ne prevari suprugu, budući da je imao razne vezice i ljubavi sa zadrugarkama.

- Biću vjeran do kraja supruzi. Kada bi mi se desilo da prevarim ženu u rijalitiju, ne bih mogao sebe da pogledam u ogledalu. Ne znam kako bih hodao ulicom. Kako bih živio da me kući ne čekaju žena i dijete samo zato što sam se ja zezao s nekom budalom u rijalitiju. Pritom, i vi znate da tamo ulaze djevojke lakog morala. Pa zamislite samo da zbog neke beštije izgubim porodicu! Onda bih stvarno trebalo da uzmem štranjku i da se objesim nasred žive vode ovdje u Kupinovu - rekao je Miki.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.