x

uklonili snimak

Ko još ovo vidi kao šalu? Sloba Radanović napravio morbidan snimak se sinom vjerenice Jelene, fanovi ga odmah osudili!

Slobodan Radanović i njegova djevojka Jelena Đuričanin na njenom Tik-tok nalogu proslavljajući Međunarodni dan djeteta „simbolično“ i bez blama objavili snimak bizarnog sadržaja.

U kratkom videu, koji je kreiran uz pomoć specijalnog filtera, vidi se kako Sloba čupa za kosu Jeleninog maloljetnog sina i kada preko ekrana prođe zelena linija nalik laseru dječak ostaje bez tijela, a u pjevačevoj ruci ostaje njegova glava koju on drži za njegovu kosicu. Dok glava djeteta visi i leluja se bez trupa, u pozadini se sve vrijeme čuje glasno smijanje majke dječaka jer ona vjerovatno smatra da je ovo odlična i duhovita scena, kojom bi trebalo da javnost obavijesti o prazniku koji je posvećen djeci, njihovim pravima, obavezama, ali i potrebama.


Video-zapis u najmanju ruku izgleda morbidno, bizarno i skandalozno, a to misle i njihovi brojni pratioci koji ih nisu štedjeli u komentarima ispod klipa.

- „Ženo bez mozga, sekto bolesna! Kakva si ti to majka da ovo dozvoljavaš i još da se smiješ? Na ispitivanje te treba poslati, fuj! Treba vas prijaviti" - bili su samo neki od komentara.

Video je poslije toga i skinut sa njenog naloga.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.