x

slučajnost ili?

Ko koga kopira? Vuk Mob i Aki Bosnian uradili istu tetovažu na istom mjestu! Na isti datum nose istu odjeću!

Obojica poznati po čestim objavama na društvenim mrežama, aktivni su i sa snimanjem video klipova na društvenoj mreži Tik-Tok.

Prvi je popularni pjevač i rijaliti zvijezda Vuk Mob (32) , a drugi je poznati sarajevski maneken Aki Halimić (25) koji također na pomenutoj mreži broji na stotine hiljada pregleda i lajkova, a upisan je pod sinonimom Aki Bosnian Boy .

Ovoga puta mladi Halimić se snimao u bazenu, a njegovo tijelo je skoro pa u potpunosti prekriveno tetovažama.


Aki je često na meti Tik-Tokera koji redovno snimaju parodije na njegove snimke pa je izgleda odlučio uzvratiti na iste kratko ispisanim citatom: “Za sve moje kopije”, a njegova publika je i ovaj put bila aktivna sa svojim komentarima među kojima se veoma brzo našlo i ime poznatog srbijanskog repera.


Jedan od komentara glasi: “Ne znam dali ste vidjeli novu tetovažu Vuka ispod oka?”

Iako nema običaj oglašavati se na komentare, mladi maneken se ovoga puta oglasio i žustro odgovorio: “Ako misliš na pjevača Vuka ne znam ništa osim što njegovu muziku rado slušam, ali ja sam svoju tetovažu ispod oka uradio još prije 8 godina”.


Ispod manekenovog oka je ispisan rimski broj sedam, a poznati reper je istetovirao broj pet također rimskim.

Simbolika tih tetovaža kod obojice za sada ostaje misterija.

Interesantna situacija koju smo zatekli na njihovim profilima jeste i to da su obojica na isti datum objavili snimak u identičnoj odjevnoj kombinaciji. Ko tu koga kopira?

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.