x

Ko o čemu, Kija o Đoganijevima! Đoletu poručuje: Ne mogu ja da kleknem, Luna je to već uradila na stepenicama!

Komentar Đoleta Đoganija da bi trebalo da klekne pred Lunom jer njoj može da zahvali što sad zarađuje i lijepo živi,  Kiju je očigledno iznervirao.

- Čitala sam to o njenoj pjesmi, autoru i ostalim stvarima po medijima, vidim i da se nešto poredi sa Cecinom kćerkom, ali ne bih zalazila u detalje odnosa Cece i ove porodice... Lunu svakako ne treba potcjenjivati, neka djevojka pokuša, možda i napravi nešto, mene svakako ne ugrožava. A što se tiče talenta, ima i gorih od nje. Da je odlučila da se bavi muzikom, da nije ušla u Zadrugu 2, već se sklonila godinu dana, to bi bio pun pogodak. Ovim učešćem u Zadruzi 2 samo se još više srozala i meni je veoma žao zbog toga. Ajde što je sama sebe srozala, nego što su i njeni bližnji uticali na to kako je sada ljudi vide, odnosno što je ne vole - rekla je Kija za nedjeljnik Svet, pa nastavila.


- Priča se da je oboljela, nisam doktor, ne mogu da dajem dijagnozu, ali iskreno ne vjerujem u to. Veoma brzo se oporavila kada je dobila keš i ušla u stan, tako da sve te glupe priče o patnji, nervnim slomovima, ludilu i tome nekom drugom može da priča - priča Kija, očigledno zaboravljajući da je ona na isti način preboljela Slobu, za kojim je u Zadruzi čas patila, čas nije, te ga čas voljela, čas nije. Također je osvojenim iznosom brže bolje uselila u stan i bacila se na snimanje pjesama. 

Kockareva dalje nastavlja: 


- Ne mogu ja nikako da kleknem, Luna je to već uradila na stepenicama u Zadruzi. Znači, nije na meni da to radim kada je ona već sve uradila. Ko god priča sa sam ja njoj uništila život jeste sujetan i neostvaren. Luni nisam nikog otela, niti sam joj nešto nažao učinila. A mogla sam da sam htjela... Ne znaju oni mene, zna me Slobodan, zato i ćuti i ne komentariše me. Što se tiče uništenja njenog života, neka se jave njihovom bivšem nesuđenom zetu - kaže Kija i objašnjava zašto se ošišala:

- Odsjekla sam kosu i loše ljude, loše stvari u mom životu. Počev od mog bivšeg muža, preko nekih prijatelja i saradnika do nekih nebitnih ljudi. Svi nose neke predugačke frizure, a ljeto je, volim kratku kosu i odlično se osjećam.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.