x

odbrusio

Ko ste vi da mi pametujete? Darko Lazić odgovorio na optužbe da se veseli nakon gubitka oca!

Milan Lazić preminuo od komplikacija nastalih nakon operacije smanjenja želuca.

Darko Lazić sahranio je oca, Milana, sredinom decembra prošle godine, a pjevač se ubrzo vratio uobičajenom načinu života - snima emisije, igra se sa sinom, pjeva, što su mu pojedini zamjerili, međutim on za njih ima oštar odgovor.


- Nije mi lako, ali moram da budem jak, najjači zbog drugih. Ako ja padnem, svi smo pali. Pokušavam da se izdignem iz ove situacije, da bude kao što je nekad bilo, zato se i smijem i družim. Vidim da me po društvenim mrežama pljuju, pitaju se zašto kačim fotografije gde se smijem, a imao sam smrtni slučaj. Ko ste vi da mi pametujete? Ja žalim, ne žalite vi. Ja najbolje znam kako mi je! Estradna sam ličnost, moram zbog posla da se smijem i da pjevam. Kad sam sam meni je teško, ali ja to pred drugima ne pokazujem - objasnio je pjevač.


Porodica Lazić će ove godine prvi put dočekati praznike bez Milana, a pjevač sada ističe da mu najteže pada to što će Badnje veče i Božić dočekati bez stuba kuće.

- Teško mi pada što praznike provodim bez oca, ali šta da se radi, život ide dalje. Neće biti isto bez njega za Božić, on je bio glava kuće, svi smo porodično slavili… Ove godine obilježićemo Božić bez muzike, ispoštovaćemo sve običaje, kao i do sada - rekao je Darko.

Pjevač je Badnje jutro iskoristio da ode sa prijateljima i kumom da isijeku badnjak. On je kao pravi šumar bio sav blatnjav i sa šeširom na glavi.

.

.

.

.

..

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.