x

Ko te ne zna, skupo bi te platio: Rada Manojlović se srela sa Karleušom, pa joj odmah napisala javnu poruku, ovo će joj diva zapamtiti! (FOTO)

Rada Manojlović pojavila se na jednom događaju gdje se slikala sa koleginicom Jelenom Karleušom, a onda joj je preko društvenih mreža poslala poruku.

Pjevačica je istakla kako je njena starija koleginica u teškim momentima uvijek bila uz nju.

"Znate šta, o njoj može mnogo toga da se kaže i da se priča do prekosutra o njenim vrlinama, humanosti, požrtvovanosti i drugim dobrim djelima, ali znate da su moja uža specijalnost narodne izreke i umotvorine, tako da ću Jecu pokušati da opišem jednom, ali vrijednom, koja mi je u ove jutarnje sate pala na pamet: "Ko te ne zna, skupo bi te platio, ali ko te zna, nikada te ne bi prodao." Hvala ti kao i uvijek za sve. Zato što si uvijek čovjek prema meni, zato što me uvijek dočekaš širokog i otvorenog srca i daš pravi savjet. Nikada ti neću zaboraviti prve riječi u avionu posle mog skorašnjeg incidenta, kada sam bila uplašena kako će sve to odjeknuti i šta ću reći novinarima kada sletim, imala si riječi utjehe: "Glavu gore, nije to nikakva sramota, to ti je samo nova lekcija i iskustvo". Mislim šta reći poslije svega, zaista mi je to mnogo značilo, u trenutku me smirilo i dobila sam dodatnu snagu, tako da, nikad niko kao ona", napisala je Rada na svom Instagramu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.