x

Koji joj je đavo da sebe tako upropasti? Kolege čule da je Romana uhapšena, evo šta kažu Lukas, Neda i Goca!

Vijest da je pjevačica Romana Panić uhapšena u Australiji zaprepastila je javnost.

Pjevačica je "pala" zbog krađe na bankomatima, zbog čega će provesti 12 mjeseci iza rešetaka, a tim povodom su se oglasile i njene kolege koje su bile zatečene ovom informacijom.

Neda Ukraden, istakla je da joj je jako žao što čuje da je Romana uhapšena i da prosto ne može da povjeruje u to.


"Jako mi je žao ne verujem u to, to ne liči na nju. Ja Romanu ne znam mnogo, ali onoliko koliko je znam draga je djevojka i koleginica i žao mi je ako je to tačno uopšte. Nisam u kontaktu sa njom. Godinama je nisam vidjela, čak od svoje promocije prije 2, 3 godine", rekla je Neda.

Ni Aca Lukas nije krio da je neprijatno iznenađen viješću da je njegova koleginica Romana uhapšena.


"Nisam se čuo ni vidio sa Romanom godinama, mislio sam da je u Italiji da se udala, kakva sad Australija. Ne znam šta bih rekao na to iznenađen sam da to čujem", istakao je Lukas.

"Meni ovo sa Romanom nije nimalo smiješno. Okej, smiješno je. Koji joj je đavo da sebe tako upropasti?", napisala je Goca na Tviteru.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu, SAD. Trenutno sam udovica s troje djece i zapala sam u financijsku situaciju u travnju 2020. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih više ne čujete da su mi to učinili dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete se obratiti putem e-pošte ... Ako želite kontaktirati bilo koju firmu vezano za osiguranje zajma bez osiguranja, tada se danas obratite gospodinu Davidu Wilsonu za vaš zajam. Nude sve vrste zajma koje nude Kratkoročni zajam (5_10 godina) Dugoročni zajam (20_40) Zajam za medijski termin (10_20) Oni nude zajam poput Zajam za dom ............., Poslovni zajam ........ Zajam za dugove ....... Studentski zajam .........., Zajam za pokretanje posla Poslovni zajam ......., kredit tvrtke .............. itd E-pošta .......... ([email protected]) Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto za molim vas, recite mu samo ja gospođa Linda McDonald usmjeriti vam sreću ................... ....