x

Koji nogometni reprezentativci nakon Džeke i Spahića žele kupiti vile u Dubrovniku?

Edin Džeko i Emir Spahić redovno pune stupce novina u BiH, ali i Hrvatskoj. Mediji sa posebnom pažnjom prate sve vezano za Dijamanta i Spahu, i kada je u pitanju posao i privatni život.

Oni su se u posljednje vrijeme odlučili i za ulaganja u nekretnine u Dubrovniku. Edin Džeko je vlasnik luksuzne vile, dok Spaha gradi apartmane. Krajem prošle godine Emir je dobio građevinsku dozvolu za gradnju luksuznih stanova u Dubrovniku. Novo naselje posljednjih dana dobija i prve konture.

Edin Džeko je sa dubrovačkim ugostiteljem Mihom Obradovićem na Lapadu otvorio ugostiteljski  objekat „Ritual“, a redovno u društvu naših poznatih sportista je i Ivica Obradović, uspješni biznismen, koji je vlasnik niza kuća i apartmana na atraktivnim lokacijama u Dubrovniku. Old House (luksuzna kuća sa dvorištem pokraj Straduna), Villa Vikor (luksuzni objekat sa bazenima i drugim sadržajima) i Luxury Apartment Lapad Dubrovnik samo su neki od objekata o kojima on brine. 

Ivica je nedavno bio i na svadbi Emira Ganića, a u Sarajevu se sreo i sa nekoliko poznatih biznismena, koji žele ulagati u nekretnine u Dubrovniku. Uspješnog Obradovića za atraktivne lokacije u Dubrovniku kontaktiralo je i nekoliko drugih bh. nogometnih reprezentativaca, koji žele da imaju luksuzne nekretnine u najpoželjnijem gradu na hrvatskom primorju.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.