x

Koji su uzorci sada u modi

Svaka sezona ima svoje favorite, u nastavku donosimo koji uzorci su sada u trendu.

1. Karirani uzorak

Karirani uzorak neko vrijeme nije bio toliko popularan, ali sudeći po ponudi u street style prodavnicama ove sezone je ponovo in. Natkošulje odnosno deblje košulje, koje glume jaknu, ali i vuneni prsluci neodoljivi su upravo u kariranom uzorku.

2. Prugice

Tačkice su jedan period bile popularnije od prugica iako su i tačkice i prugice vječni klasici i s ta dva uzorka nikada ne možete pogriješiti. Ali po svemu sudeći ove sezone će prugice prevladavati nad tačkicama.


3. Krokodilski uzorak

Krokodilski uzorak najveći je hit u svijetu cipela i torbica. Krokodilski uzorak vrlo je otmen i cipele odnoso torbice u krokodilskom uzorku izgledaće skuplje nego što zaista jesu.

4. Kravlji uzorak

Životinjski uzorak prije par godina vratio se na modnu scenu. Leopard i zmijski uzorak svojevrsni su klasici koji su uvijek popularni, u manjoj ili većoj dozi. Kravlji uzorak je novitet u svijetu uzoraka i ove sezone je popularniji od leopard i zmijskog uzorka.

5.Tie Dye

S obizrom na situaciju s koronavirusom te da je trenirka postala najpoželjniji komad odjeće popularnost tie dye uzorka je porasla.


(Nezavisne novine)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.