x

Kojići sve bliži razvodu braka: Igor ostavlja Severinu, jer ne može da mu rodi dijete!

Hrvatska pjevačica Severina Kojić i njen suprug Igor Kojić trenutno prolaze kroz do sada najtežu krizu u braku, a kako piše u najnovijem broju nedjeljnika Svet, Kebin nasljednik hoće da ostavi Seve zbog toga što ne može da mu rodi djecu!

Igor je dugo vagao da li da stavi tačku na brak sa pjevačicom jer se potajno nadao da će ona ostati u drugom stanju, ali je na kraju ipak bilo jasno da ona ne može da mu rodi nasljednike.

- Bez obzira na to što su Severina i Igor na sve načine pokušali da ona ostane u drugom stanju, to u ovom trenutku nije moguće, a sve je pogodilo Kebinog sina. On se dugo nadao da će Severina ipak na kraju uspjeti da zatrudni i da mu rodi djecu, ali se ispostavilo da su šanse za to minimalne. Prethodnih nekoliko mjeseci par je posjećivao čak i ljude koji se bavim magijom, bijele magove i proroke kako bi im pomogli da Severina zatrudni, ali ni to nije uspjelo. Igor je pričao i sa ocem o tome da se razvede od supruge, ali mu je Keba savjetovao da o svemu još jednom razmisli, na šta mu je on odgovorio da je sve odavno jasno - priča naš izvor.

Kako magazin Svet prenosi, mnogi stručnjaci su već odavno pjevačici predvidjeli raspad braka, pa pjevačici ne cvjetaju ruže trenutno ni na emotivnom ni na poslovnom planu.


- Severinin brak sa Igorom neće opstati, tu nema uspjeha, kao ni uspjeha u njenoj karijeri. Ona će morati mnogo da radi na sebi i karijeri jer je već počela da gubi identitet. Igora i Severinu, nažalost, ne vidim zajedno. Oni su već imali poprilično mnogo problema i u narednom periodu doći će do definitivnog razvoda braka. Igor je htio da ostane sa Severinom i tjerao je sve vrijeme da mu rodi dijete, ali i to je palo u vodu. Severina na sve načine pokušava da zatrudni, ali, nažalost, njoj će teško to poći za rukom. Ona je već imala spontani pobačaj i teško će sada ostati u drugom stanju - naveo je izvor za magazin Svet.

Inače, Severina i Igor su u prethodnih nekoliko nedjelja bili u žiži javnosti zbog toga što su u klinču sa bivšim suprugom pjevačice Milanom Popovićem, kom su smještali spletke preko crne magije.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.