x

OTVORENO

Kolica sina je prodao za 500 eura, a ja nisam imala šta da jedem! Emotivna ispovijest Milice Dabović: Od svih, ja sam izabrala najgoreg!

Milica Dabović otvorila je dušu o periodima nemaštine, o odgajanju nasljednika, manipulacijama i prevarama sa kojima se nosila.  

Sportistkinja Milica Dabović iza sebe ima tešku prošlost, a bolna tačka joj je i bivši partner Ljubomir Hadžistević, koji joj se, kako tvrdi, lažno predstavljao kao Vuk Roten, biznismen iz Beča.

Sa njim je dobila sina Stefana, a kroz suze se prisjetila svega što je uslijedilo kada je shvatila da je prevarena.


"Moje veze su bile katastrofalne. Stefanovom ocu sam oprostila odmah, ali sebi ne mogu nikada. Svaki put se rasplačem kada vidim šta sam ja dozvolila i kako sam nasjela... On se pojavio s tom savršenom pričom i kada vidim koliki je lažov i manipulator da on mene tako prevari, da je došao u moj stan i ukrao sve ono što Šime nije. Upoznala sam ga mjesec dana poslije tog raskida, bila sam najranjivija. Vjerovala sam u bajke da poslije kiše grije sunce i da će on biti pravi otac za moje dijete. Od svih muškaraca na ovom svijetu, izabrala sam najgoreg... Ali eto, ni u jedno trenutku se, hvala bogu, nije ponašao kao otac. Svi očevi šetaju sinove u parkiću u koji idemo, kad vidim ne znam da li da se smijem ili da plačem. Teško mi to pada. Kad odem u zoološki vrt, podignem ga na ramena i osjećam se i kao otac i kao majka. To je moja jačina koja me tjera da idem naprijed. Nadam se da će se jednog dana pojaviti neko ko će mu zamijeniti očevu figuru", priča Milica.


Naša sportistkinja otkriva da joj bivši partner više ne traži da vidi dijete, a da je sa njegovom bivšom suprugom u kontaktu. I tu se klupko razmotalo jer ona nije ni bila svjesna da on ima još jedno dijete, kćerku.

"Ne zanima ga Stefan, on svojoj bivšoj ženi sad govori da ima samo jedno dijete, kćerkicu za koju ja uopšte nisam znala. Njegova bivša supruga i ja smo u kontaktu, sve je krenulo putem njene kume. Nas dvije smo se upoznale, imale smo mnogo toga jedna drugoj da kažemo. Lakše mi je bilo, ispraznila sam dušu. Njoj je uradio još gore nego meni, ona ga je trpjela deset godina, ja bar kraće", priča Milica.

Sa knedlom u grlu ona se prisjeća kako je opljačkana, ali kako kaže, najteže joj pada što joj je u trenucima kada nije imala novca bivši ukrao kolica u kojima je vozila sina.


"Jednostavno nisam imala sreće, nisam znala da procijenim čovjeka. Nisam znala da je ovaj drugi gori od prvog tri puta. Najgori su za mene s.lovatelji, ub.ce, a treća vrsta - ljudi koji ukradu djetetov hljeb. Stalno sam išla autobusom i tokom trudnoće. U jednom trenutku je insistirao da dođe ispred tržnog centra u kojem smo bili, što ja nisam htjela jer nismo bili u dobrim odnosima. Tražio me, molio da mu oprostim. U tom trenutku se pojavio, ukrcao nas u kola, stavio kolica pozadi u gepek. Ta kolica sam dobila pet dana pred porođaj od drugarica, jer nisam imala novac da ih kupim i nikada više ih nisam vidjela. Odvezao ih je u gepeku. Ukrao je djetetova kolica. Kolica sina je prodao za 500 eura kad ja nisam imala hljeba da jedem, a pomagali su mi porodica i prijatelji. Svaki put je pričao da će vratiti njih i sve ostalo pokradeno: telefone, zlato, pare i sve ostalo. Obećavao mi je i tražio da vidi dijete, ja sam mu dozvoljavala, jer valjda ta nada umire posljednja. Mislila sam da će ga dijete promijeniti, ne znavši da on već ima jedno", kaže Dabovićeva i priča kako je prije svega toga mislila da zapravo živi bajku.


"Nije on meni pričao bajke nego mi je valjda zaliječio rane, čuvao me i pazio. Time me je i Šime kupio koji mi je rekao: “Dok sam ja živ neće te niko dirati”. Tada sam osvojila evropsko prvenstvo, zaljubila se u Šimeta poslije ne znam koliko godina i govorila: “Da li je moguće da upoznajem čovjeka svog života”. Kupila sam stan, ali Stefanov tata se poslije postarao da ničega ostalog nema. Sada je sve sem stana prodato, sve što sam imala i uspjela", u dahu izgovara košarkašica i dodaje da i dalje vjeruje da će naći onog pravog muškarca:

"I dalje vjerujem u ljubav. Sve se dešava sa razlogom, bog mi je namijenio muško dijete. On je sve što sam ja željela, nešto najljepše iako me moje životno iskustvo dosta koštalo. Teško je, otplakala sam tu bol. Ni najvećem dušmaninu ne želim da bude tako nasamaren. Probudila sam se konačno iz košmara."

.

.

.


Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.