x

Postavila video na Instagramu

Kolumbijka (45) koja je preživjela atentat na Stojanovića oglasila se snimkom: "Smrt ne postoji..."

Na Instagram profilu Kolumbijke Sonje Suarez Gonzales koja se u trenutku eksplozije prekjučer na Novom Beogradu našla u automobilu pod kojim je podmetnuta bomba, objavljen je video kojim poručuje da smrt ne postoji.

- Smrt ne postoji, to su ljudi izmislili - stoji u opisu videa.

Ona je podsjećamo, u automobilu bila sa ubijenim Strahinjom Stojanovićem, koji je nastradao u drugom atentatu.

Prvi atentat na njega pokušan je u augustu 2018. godine, kada se na suvozačkom mjestu našla španska misica. Olac Bilbao Gonzales tada je umalo ostala bez noge, usljed teških povreda koje je zadobila u eksploziji Stojanovićevog automobila.

Kćerka 45-godišnje Kolumbijke koja je zamijenila misicu, također se oglasila na društvenim mrežama. Ona je Instagram stori posvetila ubijenom Stojanoviću. Na fotografiji su njena majka Sonja i Strahinja, preko koje je ispisano: "Volimo vas".

Podsjetimo, napad na Stojanovića desio se u Omladinskih brigada na Novom Beogradu u neposrednoj blizini autobuskog stajališta. Prilikom daljinskog aktiviranja podmetnutog eksploziva, on je najprije teško povređen da bi kasnije podlegao povredama.


Kolumbijka Sonja sa kojom je bio u džipu preživela je eksploziju, zadobivši lakše povrede. Kako su mediji prenijeli, njoj je zabranjen izlazak iz Srbije.

Strahinja Stojanović biće sahranjen sutra na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

,

.

.


(Telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.