x

Kome će pripasti Lorena? Ana Sević i Darko se dogovorili o starateljstvu: Lazić ipak još neće potpisati papire za razvod i svadbu sa Marinom odlaže za ovaj datum!

Pjevač Darko Lazić poslije teške saobraćajne nesreće u kojoj je jedva preživio, potpuno je promijenio životne navike. Sretne vijesti da će mu vjerenica Marina Gagić roditi sina dale su mu još veću snagu da istraje u borbi za zdravlje.

Pošto je djevojku nedavno vjerio, pjevač je sve podredio opremanju kuće u dvorištu porodičnog imanja u Brestaču.

"Kuću sam sagradio za Marinu i sebe, radovi su u toku, biće gotova do ljeta. Ja odavde ne mrdam. To mi je baza, tu je moj skromni dom, moj mir. Grad mi nije daleko. Roditelji će mi pomoći oko djeteta, ali i njeni roditelji", rekao je Darko, koji će uskoro staviti tačku i na brak sa koleginicom Anom Sević sa kojom ima kćerku Lorenu.


Iako su se rastali još prije nekoliko godina, sve ovo vrijeme imali su problem o dogovaranju kome će pripasti starateljstvo i stan u kojem su živjeli. Zbog toga se pjevač nije ni oženio Marinom.

"Radimo na razvodu, biće uskoro i to riješeno. Postigli smo dogovor o starateljstvu nad Lorenom, sve će to biti u redu", istakao je Lazić, ali nije rekao kako će se o djevojčici starati jer ne želi da ometa proces. Zbog procesa razvoda koji se ne može završiti brzo, a Darko će već u junu postati otac, svadba sa Marinom će morati da sačeka. Biće sljedeće godine.



"Neka se ove godine porodi, pa ćemo lijepo sljedeće godine natenane da spremimo svadbu. Tada će taman, kako Darko kaže, moći i da zapjeva na svadbi jer je tek dobio dozvolu ljekara da može da pusti glas, što ranije nije smio zbog problema sa plućima.


"Nisam smio da pjevam, ali skoro sam išao na kontrolu i rečeno mi je da polako mogu da počnem da pjevam", otkrio je pjevač.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.