x

Kompanija Ankora finansijski podržala uspješnog BH reprezentativca

Dvadesetjednogodišnji BH reprezentativac Ajdin Piknjač sa dosadašnjim sportskim rezultatima, zauzima sami vrh ljestvice najboljih BH i regionalnih igrača bilijara.

Do sada je imao priliku uzeti učešće na Evropskom prvenstvu 2019.godine kada je osvojio bronzano treće mjesto, a 2018. i 2019.godine se upisao u historiju BH bilijara kao viceprvak u više disciplina.

Osvajač je mnogobrojnih lokalnih i regionalnih takmičenja i jedan je od najzapaženijih regionalnih igrača.

Pred Ajdinom je još jedan veliki izazov, a to je Europan Pocket Billiard Federation Euro Tour 21/22, najelitnije evropsko bilijarsko takmičenje.

Kako je put do uspjeha i vrhunskih rezultata težak i praktično nemoguć bez finansijske podrške, domaća IT kompanija Ankora je prepoznala značaj Ajdinovih rezultata i obezbjedila sva potrebna sredstva potrebna za odlazak na ovo takmičenje ali i naredna takmičenja koja su u planu.

Kako i sam Ajdin kaže sve je lakše kada uz sebe imate nekoga ko vas bodri, te je mnogo zahvalan za ukazanom povjerenju kompanije Ankora.

Ovaj tandem će stajati rame uz rame na pet planiranih velikih takmičenja u bližoj budućnosti.

“Uvijek ćemo biti tu da podržimo i nagradimo naše vrijedne i uspješne ambasadore. Naša najveća satisfakcija su rezultati, uspjesi i medalje pojedinaca iz naše domovine.” izjavio je Nermin Hadžić, CEO kompanije Ankora.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.