x

Komšija zvao policiju, čuo galamu? Miki s nanogicom prebio Suzanu? Đuričić pobijesnio, javno se obratio Srbiji i otkrio šta se dešava u Kupinovu!

Miki Đuričić nakon što je fizički nasrnuo na Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, diskvalifikovan je iz Zadruge 2, zbog čega je odmah sudski procesuiran. Bivši zadrugar sada u svom domu u Kupinovu nosi nanogicu.

Mediji ovih dana bruje o tome da se Miki pomirio sa Suzanom, te da se ona doselila kod njega u Kupinovo, a nedavno se pojavila i informacija da je pjevačica ponovo pretrpjela nasilje od Đuričića u njegovom domu.

Bivši zadrugar je zbog svih tih navoda odlučio da se javno oglasi na svom Instagram profilu i otkrije istinu o tome da li je zaista ponovo fizički nasrnuo na Perovićku.


"Pošto u ovoj zemlji piše ko hoće i šta hoće, kažu: "Demantuj, tuži", a ja kažem da sa takvima treba drugačije, a oni neka misle šta i kako. Imam zabranu prilaska toj ženi, nije bila u Kupinovu, služim kaznu za koju sam se izjasnio da sam kriv. Dokle više izmišljanja i laži? Kažu: "Zvao komšija i čuo galamu..." Evo, ja se pitam kako se boriti sa ovim stvarima, nikada nisam reagovao ni na jedan tekst, niti tužio, ali ovim lažima se meni ugrožava služenje kazne pod nanogicom zato sam i reagovao", napisao je Miki između ostalog u svom obraćanju na Instagramu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.