x

Komšije Ane Nikolić razvezale jezik, ništa nisu sakrili: Smršala, onaj njen dolazi po kćerkicu, a onda je jedna oplela po pjevačici jer joj svaki dan isto radi pod prozorom!

Ana Nikolić posljednjih nedjelja hvali se na društvenim mrežama kako je dovela liniju u red, a da je to zaista tako potvrđuju i njene komšije.

Komšinica Nikolićeve koja živi tačno preko puta zgrade u kojoj pjevačica živi kaže da je zaista oslabila i da fotografije na društvenim mrežama nisu fotošop.

"Viđam Anu, kako da ne! Juče sam je baš srela. Izgleda super. Smršala je dosta, ne znam baš da li je dvadeset kilograma skinula, ali je baš ijlepo dotjerala liniju. Uvijek se ljubazno javi i baš je kulturna", rekla je komšinica Vera i dodaje da je Ana sa bivšim suprugom, reperom Stefanom Đurićem Rastom ostala u korektnim odnosima.

"Rasta redovno dolazi po kćerku, često ga viđam kako je odvozi i dovozi, a dešava se da se nekada svi upute negdje. U dobrim su odnosima", napominje ova ljubazna gospođa.


Žena koja živi u novoizgrađenoj zgradi u blizini one u kojoj živi Ana kaže da često viđa Nikolićevu i za nju ima lijepe riječi.

"Viđam je često, ovaj crni auto je njen, znači da je kod kuće, možete da je uhvatite. Samo ne znam zašto ga je parkirala ispred moje zgrade. Jeste smršala, uvijek je dotjerana i nekoj žurbi. Viđam je često sa majkom i sa dadiljom koje joj pomažu u vezi sa brigom oko kćerke. Srećem i onog njenog što sa njim ima kćerku... Obilazi kćerku, ne mogu da kažem da je neodgovoran po tom pitanju", otkriva ona.

Dečko koji živi u Aninoj zgradi voli komšinicu, pa neće da o njoj tračari.

"Ana je super lik i moja draga komšinica! Sada kada se vrati na scenu novim pjesmama i sa novim izgledom ima da pokida!", poručio je komšija.  

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.