x

u jeku afere

Komšije Ane Sević: Nju baš briga za Lukasa i Sonju, sretna je što se udala za Danijela!

Uprkos medijskoj buri koju je izazvala prošle sedmice kao mogući akter autobiografske knjige Ace Lukasa "Ovo sam ja", pjevačica Ana Sević uživa u ljubavi sa svojim suprugom Danijelom Nedeljkovićem, za koga se nedavno tajno udala.

Nju medijska nagađanja i pisanja o aferi "kepec iz Zvezda Granda" uopšte ne dotiču, što su otkrile njene komšije iz beogradskog naselja Šumice, koje je Kurir posjetio prije dva dana.

Komšinica iz Anine zgrade, koja je zamolila da joj se ne otkriva identitet, ispričala je da pjevačicu i njenu porodicu viđa svakodnevno.


- Svaki dan ih viđam, fini su i kulturni. Ana je baš dobra majka i jako je posvećena bebi. Stalno idu porodično u šetnju do obližnjeg parka. Danijel i ona su uvijek lijepo raspoloženi, zajedno guraju kolica i često su zagrljeni. I Danijel je baš fin čovjek, izuzetno je vezan i za Aninu kćerku, koju je dobila u braku s Darkom Lazićem, uopšte ne pravi razliku između nje i bebe - ispričala nam je ona.


Na pitanje da li je upućena u skandal i optužbe Sonje Vuksanović da ju je Lukas varao sa Sevićkom dok su još bili u braku, odgovara da zna i komentar same pjevačice na tu temu.

- Čitala sam u Kuriru o tome. To je bila glavna tema u kraju. Iako sam mislila da će Ani biti neprijatno i da će se zatvoriti u kuću, ona je taj dan predveče izašla s bebom, ponašala se sasvim normalno i bila je raspoložena. Drugarica koja ju je srela mi je rekla da ju je pitala da li je to istina. Ona se samo na to nasmijala i rekla: "Ja sam toliko srećna zbog udaje i mojih djevojčica, imam čovjeka svog života pored sebe, da me nikakve gluposti ne mogu iznervirati" - otkrila je ona.


Još jedan komšija potvrdio je da je Ana fina i ljubazna i da s njenom porodicom nemaju nikakve probleme.

- Pristojne su komšije. Imaju dva automobila, ali izgleda samo jednu garažu, pa stalno ostavljaju jedna kola na ulici, ispred obdaništa. Često izlaze, preparkiravaju se. Tako ih najčešće viđam. I u šetnji s kolicima - završio je komšija.

Inače, stan u kom Ana sada živi u vlasništvu je njenog supruga Danijela Nedeljkovića, a to se može vidjeti i na interfonu zgrade u kojoj žive. Prije nego što se doselila, pjevačica je živjela u stanu u Skojevskom naselju, gdje su joj komšinice bile Jelena Kostov i Mia Borisavljević.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.