x

Komšije ispričale kakvi su Nikolija i Relja kada se ugase kamere: Moja kćerkica je išla kod njih da traži autogram i evo kako se provela! Razvezali jezik!

Nikolija Jovanović i Relja Popović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a komšije su ispričale da su njih dvoje divni i van kamera. Oni već 3 godine žive u stanu pjevačicine majke Vesne Zmijanac, a 2 nova stana, koji su dobili pošto je prodat plac od investitora, izdaju.

- Stalno ih srećem jer živim dva ulaza od njih. Relju pogotovo, stalno se šeta sa kćerkicom i često se igraju u obližnjem parku. Izgleda mi stvarno kao požrtvovan otac jer se baš vidi da uživa da provodi vrijeme sa mezimicom. Često kada izađu napolje, Relja je nosi na ramenima, a ona se samo smije. Uvijek je nešto zadirkuje, pa sa strane djeluje da je mnogo sretna kada je sa tatom - rekla je djevojka.


- Stan u kome žive je zapravo Vesnin, i oni su tu već tri godine. To što su kupili nove nekretnine je zapravo zato što je Nikolija dobila od svog oca zemljište kod Đeram pijace koje je prodala investitorima, a u zamjenu za to je dobila dva stana u centru Beograda. Oni izdaju nova dva stana, a ostali su da žive u svom jer su navikli na njega - rekao je komšija koji nije htio da otkriva svoj identitet i dodaje:


- Ma oni su super. Moja kćerka je, recimo, njihov fan i išla je nekoliko puta do njih sa drugaricama da traži autogram i uvijek su je srdačno dočekali. Rijetko kada su tu, jer zbog posla uglavnom putuju, ali kad su u Beogradu, često ih vidimo kad izađu da se prošetaju sa kćerkicom - navodi komšinica i kaže da i Vesna ima običaj da često obilazi unuku i vodi je da joj kupi slatkiše.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.