x

nemaju riječi hvale

Komšije Lune i Marka bez dlake na jeziku: Mnogo su bahati, ona glumi zvijezdu i nikad ne čisti za svojim psom?

Luna i Marko Miljković su nedavno izgovorili sudbonosno "da", a njihove komšije navodno nemaju riječi hvale za ovaj par.

- Često srećem Lunu i Marka i uopšte nemam riječi hvale za njih, jako su bahati. Luna se nikada ne javlja komšijama, samo okrene glavu na drugu stranu i prođe. Glumi zvijezdu, sve uvijek gleda ispod oka, kao da su svi ispod njih. Uz to, jako je nekulturna, nikada ne čisti za svojim psom koji nuždu vrši gdje stigne. Djeca se tu igraju, ljudi prolaze, ali nju to ne zanima, ona ostavi izmet nasred ulice ili parka i samo ode - rekao je sagovornik koji nije želio da se fotografiše, a potom je otkrio šta misli o Luninom suprugu Marku.


- Njega nešto rjeđe viđam i jedini utisak koji imam o njemu je da je prilično rezervisan, a ponekad i drzak. Nekoliko puta su pravili buku u stanu, komšije su se požalile, a umjesto da se izvine, oni su bili veoma neprijatni. Nemaju poštovanja ni prema kome i ne zanima ih da li je vrijeme kućnog reda, da li djeca spavaju... Jednostavno, ništa ih ne zanima osim njih samih - rekao je komšija, dok je druga komšinica priznala da je promijenila mišljenje o Đoganijevoj otkako se doselila u njihov kraj.


- Nekada mi je bila simpatična, ali u posljednje vrijeme pokazuje da joj je slava zaista udarila u glavu. Uglavnom je viđam samu, a kada svrati u neke od obližnjih kafića, stalno je natmurena i zabrinuta. Nikome se ne javlja, ni sa kim ne priča... Nekoliko puta sam je vidjela sa starijim ženama koje su dolazile ispred njenog stana samo da bi je vidjele. Tada bi stala malo sa njima, popričala i fotografisala se, ali mnogi su imali utisak da to radi preko volje - ispričala je komšinica koja  je rekla da se zove Milica, ali nije željela da se fotografiše.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.