x

živi kao momak

Komšije otkrile pravo lice Subotićke: Provlači Pecine kartice i ne štedi, svuda sa sobom vuče dadilju, a glavna tema im je prevara!

Susjedi bivše rijaliti zvijezde u Novom Sadu kažu da joj suprug pruža finansijsku pomoć, ali da živi kao slobodan momak.

Komšije Aleksandre Subotić otkrivaju da bivša rijaliti učesnica u posljednje vrijeme sama vodi brigu o djeci i da joj Predrag Raspopović Peca slabo pomaže u tome. Oni smatraju da su tačne sve priče kako je vara sa raznim starletama, ali da je to bilo i očekivano.


- Aleksandra uglavnom sama vodi djecu sa sobom. Kad god je vidim da izlazi iz zgrade, ona nije u društvu Pece. I uvijek poručuje taksi. Nikad nisam vidjela da ih je Peca negdje odvezao ili da joj je pomagao. Pretpostavljam da je poslovan čovjek i da je uvijek u pokretu, zato slabo stiže da bilo šta i da pomogne Aleksandri. Moja sestra je poznaje i zna da što se tiče finansija, ona je obezbijeđena i da joj se ne gleda koliko troši sa kartice. Međutim, na njega ne može da računa. Bio je galantan uvijek, a i dalje je takav prema Aleksandri. Voli da odriješi kesu kada su ona i djeca u pitanju, ali vidim da je to njoj i bitno. Ona ima dadilju za djecu, pa je možemo vidjeti u društvu drugarica, mada ni njih nema puno - priča komšinica iz zgrade.


U obližnjem frizerskom salonu nam otkrivaju da Aleksandrinu majku Ljubu Pantović ne viđaju.

- Ljube ne dolazi kod Aleksandre u Novi Sad. Možda smo je jednom ili dva puta zatekli kada se tek Aleksandra preselila, međutim sada je nema. Po komšiluku se šuška da Ljuba ne može da pređe preko toga što se Aleksandra pomirila sa Pecom nakon prevare sa Majom Marinković i da je to razlog zbog kog ne želi da viđa zeta, samim tim je izbjegavanje Novog Sada najbolja opcija. A pored toga, Ljuba je i često u inostranstvu, pa i nije toliko često u Srbiji - poručuje frizer iz obližnjeg salona.


Komšija iz ulice napominje da je Subotićeva jedva prešla Predragu preko javne prevare sa Majom Marinković, uglavnom zbog toga što je javnost to pratila iz dana u dan.

- Tokom skandala koji se dogodio, Aleksandra je i dalje živjela u zajedničkom stanu u Novom Sadu. Niti je željela da iseli sebe, niti djecu. Sve joj je to oko Pece i Maje teško palo. Svi iz komšiluka su mislili da je to bio marketinški trik zarad popularnosti ili najave za novu sezonu "Zadruge". Međutim, ipak nije. Aleksandra je tih dana bila skrhkana, nije izlazila iz stana. Sjećam se da se uvijek maskirala sa velikim naočarima, kapicama i šeširićima, kako je od komšija niko ne bi ispitivao i zaustavljao nasred ulice.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.