x

Komšije raskrinkale Sanju Stanković i otkrile sve tajne: U katalogu m.kroa Mihaila ona je najplaćenija srpska pros..tutka, a pila je kafu sa starijim gospođama, smješkala se, a evo zašto je morala i policiju zvati...

Komšije rijaliti zvijezde Sanje Stanković iznenađene su naslovima da je ona jedna od najplaćenijih srpskih pros..tutki iz kataloga nedavno uhapšenog m.kroa Mihajla.

"Nikada u životu ne bih rekla da Sanja to radi. Njeno ponašanje se skroz razlikuje od očekivanja za osobu kakvom je predstavljena. Rekla sam joj da će biti “dala baba dinar da uđe u kolo, a da neće biti tih para da izađe lako i čistog obraza”. Takav je taj javni život. Taj prodavac ženskih tijela kao robe na pijaci možda nije ni poznavao Sanju, nego je našao njenu sliku i uvrstio je u katalog kao navodnu pros..tutku. To može sa svakom slikom da se uradi", rekla je jedna starija gospođa sa kojom je Sanja pila kafu.


"Dolazila je i na ručak i djelovala vaspitano. Ona zna za poštovanje i uspostavlja kulturan odnos sa okruženjem", ispričala je komšinica, koja ne vidi razlog zašto bi se Sanja bavila najstarijim zanatom.

"Njoj to apsolutno nije trebalo, ako je istina. Mada, njena stvar je šta će da radi u životu, to komšiluk ne bi trebalo ni da zanima. Ona je lijepo živjela i ranije. Majka joj je u Švajcarskoj, gdje dobro zarađuje. Sanja je takođe radila na sajmovima koječega i lijepo zarađivala. Majka joj je slala novac".


Na istom spratu do prije nekoliko mjeseci Sanja je stanovala sa gospodinom koji je naišao i spontano se uključio.


"Ima djevojka i oca živog, on je negdje dole u Boru. Samo najljepše možemo da govorimo o njoj jer nije bila bučna i nepristojna. Nije pravila žurke u stanu i nije skupljala ljude, već je prostor održavala kako treba i kod kuće uživala u miru uglavnom sama u početku, a kasnije sa Matorom. Odselile su se prije odlaska u Zadrugu. Kad je bila na putu, Sanja nam je ostavljala kuću da je po dva dana čuvamo i bila nam je zahvalna za brigu i pažnju", rekao je komšija.


Na trafici ispred zgrade takođe su otkrili da li su viđali Sanju sa sumnjivim tipovima u društvu i da li je dovoze bijesni automobili.

- Ma kakvi, nikad nisam vidjela da Sanja ulazi ili izlazi iz nekog automobila. Čak je ni sa dečkom nisam vidjela. Matora je vjerujem njena drugarica, a ne partnerka kako su izjavljivale. Sanja je do kioska dolazila sama, a u posljednje vrijeme i sa Matorom", rekla je prodavačica kojoj je žao što se Sanja odselila.

"Jednom prilikom kad su mi obili frižider sa sladoledima i opustošili ga, Sanja je bila uz mene i zvala je policiju telefonom i mene smirivala sve vrijeme dok policajci nisu došli", otkrila je prodavačica.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.