x

strava u hrvatskoj

Komšije roditelja iz pakla otvorili dušu: To jutro otac je curicu ostavio pred TV-om i otišao na kafu!

Baka je od tuge i žalosti za curicom u nedjelju navečer pala u nesvijest. Završila je na Hitnoj – rekli su  u ponedjeljak komšije i rođaci dvoipogodišnje djevojčice iz Nove Gradiške koja je na Uskrs preminula od zadobivenih teških ozljeda.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Podsjećamo, djevojčica je u srijedu završila u Klaićevoj bolnici u Zagrebu nakon što su je u teškom stanju prebacili iz bolnice u Novoj Gradiški. Dovela ju je njezina majka koja je tada tvrdila da je dijete palo i ozlijedilo se, no liječnici su i zbog drugih starijih ozljeda koje su pronašli po tijelu slučaj prijavili policiji. Dan poslije policija je uhitila 24-godišnju majku i 27-godišnjeg oca. Roditelji su dobili 30 dana istražnog zatvora pod sumnjom u počinjenje više kaznenih djela na štetu djeteta.


Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Pokazalo se da je curica preminula od udaraca koje joj je zadala majka. Prijeti joj kazna od tri do 15 godina zatvora.

Njihove komšije iz novogradiškog prigradskog naselja Prvča koji su izašli pred ekipu novinara rekli su da je baka tragično preminule curice nakon privođenja roditelja i odvođenja preostale djece u udomiteljstvo ostala sama u kući, ali da je u šoku, pod stresom i da ne može razgovarati s novinarima. Neki od njih za sve što se dogodilo optužili su majku djevojčice.


Foto: Ivica Galović/PIXSELL

– Majka nije bila ni za što. Kakva je to majka koja dijete od dva i po mjeseca daje u dom? Koja majka tuče svoje dijete? To nijedna majka ne bi napravila svome djetetu. Otac se, za razliku od nje, borio da se dijete vrati iz doma. On je bio i u Njemačkoj i na moru i svugdje, radio je, a ona ga je konstantno zvala da se vrati kući, govoreći mu kako ne može sama izdržati s malom i kako ne može to više podnijeti – rekla je rođakinja preminule curice.


Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Otac je, kažu, radio kao građevinski radnik na terenu, u Hrvatskoj i inozemstvu, i zbog toga je često izbivao od kuće. Majka je bila nezaposlena. Govore da je otac znao biti nagao kad popije, ali nikada, kažu, nije zlostavljao svoju djecu.


– Otac se prije tri sedmice vratio iz Zagreba gdje je radio, ali u vrijeme kad se to dogodilo, on uopće nije bio kod kuće. On je to jutro stavio dijete pred televizor da gleda crtiće i otišao kod strica na kafu. Za nekih 20-25 minuta majka je dotrčala s onesviještenim djetetom u naručju – ispričao nam je susjed uhićenih roditelja.

– Ovo što po portalima oca nazivaju monstrumom ne znaju pravu istinu. Najlakše je okriviti nekoga i proglasiti ga ubojicom, a nitko ne zna što se događa – rekli su rodbina i susjedi.

.

.

.

.

.

Izvor. vecernji.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.