x

Komšije sa Novog Beograda oplele po Luni: Glumi zvijezdu, šeta kuče i bahati se po kraju!

Rijaliti zvijezda Luna Đogani tek se doselila u novi komšiluk, ali o njoj i njenom dečku Marku Miljkoviću dosta se zna. Susjedi imaju različita mišljenja o novim komšijama. Jedni misle da je vaspitana i kulturna mlada djevojka koja živi svoj život i nikoga ne dira, dok je drugi ne mirišu previše i smatraju da nije dostojna da živi u luksuznom novobeogradskom naselju.

Njena prva komšinica, koja nije željela da otkriva svoj identitet, niti da se fotografiše, otkrila je da je novopečena pjevačica veoma glasna i da ne zna za kućni red.

- Nema ni mjesec dana kako živi u našoj zgradi, a već je napravila haos. Prvo je njena majka Anabela mjesec dana prije nego što je ta mala trebalo da se useli pravila haos po zgradi jer su unosili neke stvari, a onda je došla i princeza. Noću pušta glasno TV i muziku, sve čujem i ne mogu da spavam od nje. Dva puta sam je zatekla kako se raspravlja sa tim njenim dečkom u ulazu, ma stvarno nema smisla. Iskreno, za nju nisam čula prije nego što je došla u naše naselje, ali zbog ovog ponašanja koje je do sada pokazala, uopšte nisam zadovoljna - izjavila je starija gospođa koja živi u Luninoj zgradi.


Lijepo mišljenje nema ni gospođa koja radi u blizini Lunine zgrade jer ju je dva puta vidjela da šeta psa, a da nije pokupila za njim.

- Gledala sam taj rijaliti, ali ona mi je oduvijek antipatična. Mnogo je plakala i ponižavala se. Od kada se doselila u naš kraj nisam je mnogo viđala, a kada sam je vidjela, šetala je onu svoju kucu. Nije bila baš zainteresovana za psa, pričala je sve vrijeme telefonom, a kada je pas obavio nuždu, Đoganijeva se samo okrenula i otišla. To je van svake pameti. Kako može da bude tako bahata? Poslije toga nisam ni imala želju da je upoznam niti da razgovaram sa njom. Nije ona za ovaj lijep i luksuzan kraj. Umišljena je i nadobudna, a bez osnova - ispričala je radnica Marija a njena koleginica dodala:


- Nju nisam viđala ali njenog dečka Marka jesam. On je fin i kulturan, dva puta mi se javio kada je prošao pored naše firme. Takođe, vidjela sam da sa njim stalno dolaze neki paketi iz pošte, pa je on silazio da ih preuzme - tvrdi komšinica.

U prodavnici u kojoj Luna stalno kupuje, prodavačica laže:

- Luna je preslatka i veoma vaspitana djevojka. Često dolazi da kupuje namirnice. Jednom mi je otkrila da ne voli da kuha i da najviše voli da jede po restoranima, ali da zbog dečka mora da ima pun frižider jer se on ljuti kad dođe kući, a nema šta da se jede - iskrena je bila prodavačica

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.