x

Komšije šokirane ponašanjem Ane Kokić poslije razvoda: Pjevačicu viđaju svaki dan, a ono što su otkrili o njoj sve će zaprepastiti!

Vijest da se Ana Kokić nakon 10 godina razvodi od supruga, vaterpoliste Nikole Rađena s kojim ima dvije kćerke, šokirala je mnoge budući da je izgledalo da su uspjeli da prebrode bračne krize o kojima se ranije pisalo.

Ova informacija iznenadila je i Anine prve komšije, koji tvrde da pjevačica godinama porodicu drži na okupu, ali i da je dovoljno psihički jaka da izdrži sve kroz šta prolazi.

Porazgovarali smo sa komšinicom Vericom, koja pjevačicu zna od malih nogu.


- Ana je počela da pjeva još sa šest godina. Sjećam se da mi je tada rekla da sjednem i budem joj publika, pa smo je njena majka Branka i ja slušale. Ona mi je kao kćerka, obožavam je. Živim već 60 godina na Banovom brdu i prve smo komšije, družimo se godinama. Kao da sam je odgajila. Ona je jedna divna djevojka, imam samo riječi hvale. Baš prekjuče sam je vidjela, bili smo zajedno u prodavnici pored. Nije bila tužna - počinje svoju priču komšinica i dodaje: "Pročitala sam u novinama da se razvode, a nju još nisam pitala. Pitaću je sigurno. Njega sam isto viđala, naravno. Krivo mi je, veoma mi je žao što se razvode. Prvo ću njenu sestru Maju da pitam. Imaju dvije preslatke kćerke, toliko su pametne da ne mogu da vam objasnim. Svaki put kada prođu pored mene na ulici, kulturno se jave".


Ona dodaje i da je sigurna da će Ana sve uspjeti da prebrodi.

- Vjerujte mi da je tokom svih ovih godina Ana sve na svojim leđima stoički izdržala. Bez obzira na to što je žensko, ona je veoma psihički jaka i izdržaće i ovo - završava Verica.

U cvjećari koja se nalazi blizu Anine porodične kuće kažu da pjevačica često svraća.

- Iako sam nova u radnji, tačnije mijenjam koleginicu, rekli su mi da Ana živi blizu naše cvjećare i da često kupuje cvijeće. Ne znam za koga kupuje, ali uvijek ostavi dobar bakšiš. Nekada dođe sa kćerkama, a nekada i sama. Čula sam da su djevojčice divne - kaže djevojka.


Sličnog mišljenja je i vlasnik radnje za potrepštine u kući.

- Moja žena drži ovu radnju i ona bi sigurno mogla da vam kaže nešto više o Ani. Znam da ovdje pored nas živi i ja je vidim samo u prolazu. Uvijek se ljubazno javi. Supruga mi je rekla da dolazi kod nas, baš ljetos je kupovala šlaufe za djevojčice, kada su išle na more. Viđao sam i njenog supruga, isto u prolazu. Nisam znao da se razvode, to je baš šteta - kaže nam vlasnik obližnje prodavnice.

U prodavnici zdrave hrane kažu nam da je Ana čest gost.

- Viđamo je, kako da je ne viđamo. Baš je bila prije neki dan, nisam je ja uslužila, ali je bila raspoložena. Čak je došla i bez šminke i mogu da vam kažem da je u prirodi prelijepa. Ponaša se sasvim normalno iako je poznata ličnost.

.

.

.

.


.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.