x

Komšiluk raskrinkao Andreanu Čekić i šta krije iza četiri zida: Hvalila se da je kupila stan, a iznajmljuje ga za 2.900 €!

Pjevačica Andreana Čekić je posljednjih nedjelja imala turbulentne periode u svom životu, poput svađe sa bivšom kumom Anom Savić, koleginicom Slađom Alegro, ali i rijaliti starletama, a njen komšiluk otkriva šta se krije iza njena četiri zida.

Pjevačica trenutno vrijeme provodi sa svojim partnerom Markom Miloševićem koji se skoro razveo od supruge. Prvi komšija otkrio je da Andreana više ne živi na luksuznoj lokaciji i da nije u tom kraju, kao ni u zgradi i ne viđaju je nešto više od mjesec dana.

- Ne živi ona više ovdje mjesec dana, možete da pitate koga hoćete, ali to je istina. Preselila se u drugi kraj, živjela je u ovoj zgradi negdje oko godinu dana. Ma nije ona kupila ovaj stan, ona je u njemu samo živjela, odnosno rentirala ga je. Znate šta, ovdje su stanovi veoma skupi, kreću se od 2.500 do 4.000 eura na mjesečnom nivou, zavisi od kvadrature koju iznajmljujete - rekao je Čekićev prvi komšija koji, kako kaže, ima uvid u stanara, a želio je da ostane anoniman.


On je rekao i da Čekićeva sada ne postoji na spisku stanara, a na jednom internet sajtu za iznajmljivanje nekretnine saznaje se da stan kao Andreanin ili možda čak njen, samo bez namještaja, košta 2.900 eura mjesečno.

"Selimo se tako da, kad nisam u emisijama i na nastupima, posvećena sam sređivanju novog stana. Iako je moja želja da jednog dana napravim kuću u Beču sa velikim dvorištem, to će još malo da sačeka - rekla je pjevačica na proljeće ove godine u "Grandovoj" emisiji.


Kako bismo saznali da li su je drugi stanari ili prodavci u obližnjim trgovinama viđali, saznali smo da ju je prodavačica u obližnjoj pekari vidjela prije tačno dva mjeseca.

- Posljednji put sam je vidjela prije dva mjeseca. Tada je bila ovdje prvi i posljednji put, kupila je kifle i najobičnija peciva, ali je veoma prijatna i ljubazna - izjavljuje prodavačica, dok žena iz obližnje trafike tvrdi da ju je vidjela kako ide do Hrama Svetog Save bez šminke.


- Vidjela sam je kako nosi svijeću i pali je, ali i isto tako kako ulazi u Hram. Pretpostavljam da se moli i znam da je bila bez šminke - kaže prodavačica.

Andreanu je jedan od komšija viđao kako se strastveno ljubi sa dečkom Markom.

- Simpatični su mi oboje, slatki su kao par. Vidio sam ih kako se ljube na ulici, nemaju problem da razmjenjuju nježnosti. Neka, tako i treba. Oboje su mladi, iako sam svašta čitao o njima o novinama, ipak im želim svu sreću i da se skrase - zaključio je komšija.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.