x

Konačno se oglasio Miljković: Osvojio je drugo mjesto, a da li je razočaran? Njegova poruka sve govori!

Iako se u "Zadruzi 1" nije plasirao u superfinale, Marko Miljković je po izlasku pokupio simpatije publike, koja ga je nagradila drugim mjestom u "Zadruzi 2", u kojoj je pobjednica bila Luna Đogani. Tokom njegovog učešća u "Zadruzi 3" Marko je često isticao da je on pobijedio u "Zadruzi 2", jer su on i djevojka koju voli osvojili prva dva mjesta. Miljković je važio i za jednog od favorita u "Zadruzi 3", te su mnogi mislili da će upravo on osvojiti prvo mjesto.

Njegovi fanovi "Ljubičanstveni", koji su jedni od najvatrenijih grupa, a dobili su ime po njegovoj omiljenoj boji, nisu uspjeli da ga dignu na tron ni ove sezone. Marko je u superfinalu izgubio od Ive Grgurić, ali se zahvalio svojim fanovima što su bili uz njega.


Marko se na društvenoj mreži Instagram obratio fanovima, te postavio simbolični stori, koji je imao ljubičastu pozadinu i posvetio sljedeće poruke.

- Hvala svima, nikad nisam ni sumnjao u vas. Grmimo, kidamo - napisao je Marko, koji je takođe dodao sljedeće:

- Nevjerovatno mi je koliko ste uz mene, kao da ste mi rod rođeni. Hvala, braćo. Hvala, sestre. Hvala na bezuslovnoj podršci koju mi godinama pružate.

.

.

.

.

.


Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.